27. avgust 2009.27. avg 2009.
PISMO ČITALACA

KO UPRAVLjA FUDBALSKIM SAVEZOM

Primo-predaja pismenog zahteva za sazivanje i održavanje vanredne skupštine OFS Šabac, sa overenim potpisima 23 predstavnika fudbalskih klubova - članova Skupštine trajala je punih 25 dana (od 22.6. do 16.7.09) koliko je bilo potrebno da pripadnici policijske uprave Šabac i članovi veća grada Šapca gospoda Sovranije Čonjagić i Dragorad Tomić svojim intervencijama umiloste tehničkog sekretara tog saveza Milivoja Aksentijevića, da uradi ono zašta je plaćen.
Neposredna predaja zahteva u kancelariji saveza u dane 22.6 i 14.7.2009. godine kao i desetodnevna predaja istog putem pošte, ostale su u pokušaju i nemoguća misija, jer je tako samovoljno odlučio pomenuti tehnički sekretar. Ne znamo samo da li je ova samovolja plod njegove nemogućnosti da se kao bivši fudbalski sudija odrekne slobodnog uverenja u presuđivanju, ili pak posledica njegove konstantne zablude o svojoj moći zbog toga što mu je rođeni brat inače takođe bivši fudbalski sudija, još uvek predsednik Okružnog fudbalskog saveza .
Sadašnji aktuelni predsednik OFS Šabac, inače takođe bivši fudbalski sudija ali koji nije u srodstvu sa pomenutim bivšim fudbalskim sudijama ““ braćom, za svih 25 dana primopredaje zahteva, obavljao je dužnost nemog posmatrača ne mogavši ili ne želeći da donese bilo kakvu odluku koja bi mogla imati uticaja na konačan ishod...

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa