20. jun 2024.20. jun 2024.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

Otvoreno prvenstvo Srbije

Tri medalje za Taur

Jednu zlatnu i dve srebne medalje osvojili su predstavnici KK „Taur“ na trodnevnom Otvorenom prvenstvu Srbije u preskakanju prepona, održanom proteklog petka, subote i nedelje na terenima SC Kovilovo.

-U brzinskoj utakmici u dve faze, prvog dana međunarodnog turnira Serbia Open, nastupali su Ognjen Janković sa Tajanom i Jovana Arsenović sa Zaldijem u konkurenciji 30 takmicara iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Srbije. Oba takmičara su išla bez greške, Ognjen u najboljem vremenu, Jovana za nijansu sporije, tako da su osvojili zlato i srebro.

Nakon ove utakmice, Ognjeo je jahao Kinga u idućoj, takođe brzinskoj, ali je imao dva rušenja i ostao bez plasmana- naveli su nakon prvog dana takmičenja Taurovci.

Ekipa KK Taur završila je takmičenje na drugom danu Serbia Opena u preponskom sportu sa jednom srebrnom medaljom. Za klub su ponovo u brzinskoj utakmici u dve faze nastupali Jovana Arsenović na Zaldiju i jučerašnji pobednik Ognjen Janković na Tajani. Jovana je bila uspešnija i u konkurenciji 25 takmičara ponovila drugo mesto od prethodnog dana i osvojila srebrnu medalju. Ognjen je ponovo bio najbrži, ali nažalost imao i jedno rušenje, pa je ostao bez plasmana.


Trećeg dana takmičenja ponovo su nastupali Ognjen na Tajani i Jovana na Zaldiju, u brzinskoj utakmici, ali su ostali bez medalja.
-Išli smo riskantno, na sve ili ništa, imali dva najbolja vremena, ali na putu do medalja, Ognjenu se isprečila poslednja prepona, a Jovani pretposlednja. Falilo je danas malo sreće, kažu Taurovci.

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa