21. jun 2012.21. jun 2012.
PREDŠKOLSKA USTANOVA „NAŠE DETE“

POLET ŠABAČKIH MALIŠANA

Pripremna predškolska grupa vrtića „Snežana“ od 10. do 16. juna učestvovala na Dečjoj koloniji prijateljstva u Bijeljini. Plesnom tačkom „Poloneza“ i predstavom „Prelo“ dostojno predstavili svoj grad. Učestvovala i deca iz Sombora, Cetinja, Banjaluke i Štipa
Posle Banjaluke, Sombora i Šapca domaćin Dečje kolonije prijateljstva ove godine bila je Bijeljina. Na tradicionalnoj manifestaciji šabački predškolci vrtića “Snežana“ predstavili su se plesnom tačkom „Poloneza“ i prikazom narodne tradicije i običaja „Prelo“.
Nastupom, ali i ponašanjem u toku sedmodnevnog boravka u Bijeljini, Vukašin Karavidić, Sara Kaljević, Jovana Kokanović, Nađa Đurić, Ivona Naifović, Petar Karić, Stefan Spasojević, Uroš Belanović, Anđelina Mitrović i Milan Đurić opravdali su sva očekivanja svojih vaspitača.
-Bila sam presrećna kada sam ih videla na sceni da drže mikrofon u ruci iako je prva proba bila jako teška. Nismo se snalazili, a nismo znali ni šta da radimo. Kada sam ih pitala šta ćemo da radimo oni su rekli da će dati sve od sebe. Kada su toga dana izašli na scenu videla sam svoju decu koja su dala maksimum. Uživali su, smejali se i glumili kao da su u svojoj radnoj sobi. Zaista su naučili šta su prave vrednosti i kako da se za to izbore - rekla je Ljiljana Reljić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa