20. septembar 2012.20. sep 2012.
MLADI TALENTI

VOLjA JAČA OD SVEGA

Baš nekako u duhu svog imena Snežana Ninković deluje nežno, krhko i nenametljivo iako se bavi sportom koji iziskuje velike napore i odricanja. Nekako je tiho i počela da se bavi atletikom u AK „CER“, pre oko godinu dana i brzo je postala omiljena među drugarima. Ide u 4. razred OŠ „Nikolaj Velimirović“ u Šapcu i odlična je učenica. Koliko je za kratko vreme zavolela atletiku govori i to da je posle preloma ruke, čim je skinula gips odmah nastavila sa treninzima. Kako svaki uporan rad donese i rezultate, tako je i Neni počelo da se vraća dobrim. Pored ranijih uspeha posebno je srećna zbog dve medalje koje je nedavno osvojila na mitingu u Sremskoj Mitrovici, na 60 i na 300 metara. Ona o tome kaže:
„Mnogo sam srećna zbog osvojenih medalja ali još više zbog toga što se bavim ovim divnim sportom. Treninzi i trke nekad zaista budu teški ali vremenom sve lakše podnosim napore. Moj trener Žika Opanković je imao uvek razumevanja za mene i kad nisam mogla da izdržim ceo trening pa me je često štedeo. Govorio mi je da će sve doći na svoje mesto i bio je u pravu. Sad sam dosta popravila svoje rezultate u trčanju, posebno na 300 metara. Ovo mi je motiv da još više radim i budem još bolja“.
Zanimljivo je koliko deca koja se bave sportom utiču na svoje drugare iz škole. Neninim stopama su pošle još dve njene drugarice iz odeljenja, Tijana Janković i Ana Ivanović i sada redovno treniraju atletiku. Bravo za Nenu i njen uticaj.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa