14. mart 2013.14. mar 2013.
„ŠARENA ŠARGAREPICA“ PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN

VESELA STRANA SVETA

Uz svoju dobro poznatu himnu, program ispunjen pesmom i glumom, i na kraju žurku pod maskama, polaznici Dramske radionice „Šarena šaragarepica“ sa članovima porodice i prijateljima proslavili su u subotu, 9. marta, svoj prvi rođendan u velikoj sali Kulturnog centra Šabac.
Kristina Milunić, Marija Savić i Uroš Rakić različitog su godišta ali ih povezuje zajednička ljubav prema glumi. U „Šarenoj šargarepici“ su od samog početka i već su iskusni mali glumci koji bez treme nastupaju pred publikom.
- Došla sam u „Šarenu šargarepicu“ zato što sam od malena volela da glumim. Najviše mi se svidelo to što smo nekoliko puta išli sa predstavom da nastupamo. Družimo se i lepo nam je. Najviše me oduševljava to što svako ima svoju ulogu i uvek bude zabavno. Publika uvek tapše i srećni su kada smo mi tu ““ rekla je devetogodišnja Marija.
Ne kriju ni svoju ljubav prema Đolu koji dva puta sedmično provodi vreme sa njima učeći ih tajnama glumačkog zanata ali i kako je lepo družiti se.
- Sa decom je fantastično raditi. Sarađujemo sa svima zaista lepo. I sam sam kao dete krenuo ovde u Kulturnom centru. Zahvaljujući dramskoj sekciji u kojoj sam bio kod našeg tada poznatog reditelja Vukana Jovanovića bukvalno sam ušao u medije. Dvadeset godina sam radio kao novinar, a kasnije sam završio za vaspitača. Imam sjajnu ekipu. Na samom početku je bilo preko tridesetoro mališana. Mađutim, napravila se prosto neka prirodna selekcija. Na audiciji primili smo zaista svako dete i svakom je pružena prilika da nešto odglumi i da radi sa nama. Sada imamo jedanaest polaznika. Od septembra ćemo ponovo otvoriti konkurs pa ćemo videti ““ rekao je Đorđe Damjanović, pokretač i realizator „Šarene šargarepice“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa