6. jun 2013.6. jun 2013.
RADIONICE ZA NAJMLAĐE

EKOLOŠKI SVESNA DECA

U saradnji vrtića “Poletarac“ i šabačke Poljoprivredne škole realizoavana radionica sa ciljem podizanja ekološke svesti naših najmlađih sugrađana
Kako navodi profesor biologije u Srednjoj poljoprivrednoj školi Željko Elor, u ovoj obrazovnoj ustanovi u okviru ekološke sekcije tokom cele školske godine obeležavaju važne datume posvećene očuvanju životne sredine. Ove godine, za Evropski dan parkova, sa ciljem ulepšavanja prostora oko obdaništa, upriličena je zajednička akcija sa vaspitačima i decom vrtića “Poletarac“.
- Došli smo u predškolsku ustanovu jer je buđenje ekološke svesti kod dece od najranijih dana jedan od najvećih zadataka svih ekologa. Pored dana Parkova, imaćemo i druge aktivnosti, a svakako najveća je osmog juna “Za čistiji Šabac“. Sa decom iz “Poletarca“ ovom prilikom su se družili učenici druge godine smera tehničar hortikulture.Oni su sa jedne strane, uključeni u brojne projekte u gradu, a sa druge su veliki stručnjaci kada je reč o ozelenjavanju površina ““ kaže Elor.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa