5. septembar 2013.5. sep 2013.
KANCELARIJA ZA MLADE

LEPŠA STRANA SVETA

Zahvljujući Kancelariji za mlade šabački mališani i ovaj letnji raspust proveli su učeći uz igru i druženje. Na raspolaganju su im bile trideset tri Letnje školice. Neki od skoro hiljadu mališana imali su priliku da na završnoj prezentaciji prošlog petka u Velikoj sali i bašti Kulturnog centra pokažu šta su naučili od prvog jula do tridesetog avgusta.
- Zaista smo prezadovoljni kako je sve to proteklo, pre svega, zato što su Letnje školice bile vrlo posećene. Sigurno brojimo po tridesetoro dece u svakoj Letnjoj školici. Negde više, negde manje. Naravno, to prevazilazi broj posetilaca u odnosu na prethodne godine. Trideset tri je veoma zahtevan broj pre svega i zbog organizacije i održavanja. Zahvalni smo pre svega Kulturnom centru koji nam je zaista ustupio celu zgradu za održavanje ovih naših Letnjih školica. Iskoristili smo Veliku salu, dvorište i našu kancelariju. Pored toga zaista mogu da se pohvalim a i zahvalim predavačima koji su držali Letnje školice jer su pre svega izašli nama u susret i odradili sve što je bilo u našem zahtevu. Okupili su svu tu decu u Kulturnom centru u Kancelariji za mlade i ulepšali im ovaj letnji raspust ““ rekla je Naila Mehmedović, direktor Kancelarije za mlade.
Iako različitih godina, osmogodišnju Anđelu Pavloviću, desetogodišnju Sofiju Kikanović i dvanaestogodišnju Milicu Ostojić zbližila je ljubav prema prirodi. Tako su u „Čuvarima prirode“ tokom dvomesečnog druženja naučile mnogo toga, a kako su same potvrdile jednog dana možda će biti i ekolozi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa