7. novembar 2013.7. nov 2013.
ŠAPČANI UBEDLjIVO SAVLADALI RUDAR

TRIJUMF U KOSTOLCU

Rudar ““ Metaloplastika 18:25 (9:11)
Sportska dvorana u Kostolcu. Gledalaca: 300. Sudije: Mošorinski, Pandžić (oba Novi Sad). Sedmerci: Rudar 1(0), Metaloplastika 1(1). Isključenja: Rudar 0, Metaloplastika 6 minuta.
Metaloplastika: Maksimović, Travar 1, Milovanović, Aleksić, Palević, Marjanović 2, Kankaraš 3, Medurić, Obradović 3, Marković, Grujičić 1, Mitrović 4, Prodanović 6, Milosavljević 2 (1), Dragaš 3.
Igrač utakmice: Darko Arsić (Metaloplastika)
Izgubljene bodove kod kuće u prošlom kolu protiv Spartaka rukometaši Metaloplastike nadoknadili su u gostima ubedljivom pobedom u Kostolcu protiv domaćeg Rudara. Šapčani su od početka zaigrali dobro i već u 20 minutu poveli sa 10:3. Domaći sređuju redove, serijom 6:0 u 29. minutu stižu na samo gol minusa a u šestom minutu nastavka i do izjednačenja ali dalje od toga nisu mogli. Usledila sjana igra plavih koji su posle izvanrednih odbrana Arsića preko Prodanovića i Obradovića pet minuta pre kraja stigli do nedostižnih 24:15 i na kraju vrednih bodova. Ovom pobedom Metaloplastika se zadržala u borbi za plasman u plej of. Ove subote u hali Gimnazije sa početkom u 18.30 časova, četu trenera Slavka Novakovića očekuje težak susret sa starim rivalom liderom na tabeli niškim Železničarom.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa