18. mart 2010.18. mar 2010.
RUKOMET: 20. KOLO SUPER LIGE ZA MUŠKARCE

ZASLUŽENA POBEDA

RK “Metaloplastika ZK“ ““ RK “Proleter-Naftagas“ 26:19 (12:9)
Šabac, sala Gimnazije. Gledalaca: 800. Sudije: Cvetičanin (Zemun), Stanković (Beograd). Sedmerci: MetaloplastikaZK 2(2), Proleter 3 (0). Isključenja: „Metaloplastika ZK“ 2, Proleter 4 minuta.
Pred prepunom salom Gimnazije, rukometaši “Metaloplastike ZK“ savladali su gostujuću ekipu iz Zrenjanina. Na samom startu utakmice videla se nervoza u igri sa obe strane što je rezultiralo sa dosta nerezonskih šuteva. Do 23. minuta igrano je gol za gol, ali već u 26. minutu igrači šabačkog tima su se probudili i brzim kontrama kao i dobrim odbranama golmana Đuričina stižu do minimalne prednosti. Drugo poluvreme pripalo je “Plastičarima“, tako da rezultat ni u jednom momentu nije dolazio u pitanje. Luka Mitrović kao i korpulentni Gruzijac Mskhvilideze uspešno su rešetali mrežu Zrenjaninaca. Gostujući igrači, Miladinović i Jokić postigli su po devet pogodaka, ali ni to nije moglo da ugrozi pobedu Šapčana.
Nakon završene utakmice, trener “MetaloplastikeZK“, Slavko Novaković, čestitao je pritivnicima na fer igri, kao i svojim igračima na zasluženoj pobedi.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa