11. decembar 2014.11. dec 2014.
SaopŠtenje za medije

Aroma stil za tvoje matursko veČe

Grand Aroma kafa je u okviru svoje misije pružanja podrške budućim maturantkinjama da zablistaju na svojoj maturskoj večeri, stigla do Šapca. Grand Aroma tim stručnjaka predvođen Ašokom Murtijem, pružio je devojkama mnogo korisnih saveta, sugestija i pozitivnih primera koji će im pomoći da lakše reše nedoumice oko priprema za jednu od njihovih najvažnijih večeri. Devojkama se obratila i Vesna Živković, član graskog veća.
- Kada si mlad, želiš i veruješ da možeš promeniti svet. Ipak, najveći izazov u tom pokušaju je krenuti od sebe. Završetak srednje škole i matura, za mnoge je pravi trenutak za to. Zato smo odlučili da mladim damama širom Srbije, na ovaj način, pružimo podršku na početku tog, za njih, izuzetno važnog životnog perioda. Ako parafraziramo onu maksimu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, možemo da kažemo da iza svake uspešne žene stoji Aroma. Na ovaj način želeli smo da dobrim primerima i savetima pomognemo devojkama da shvate na koji način mogu da svojim stavom i samopouzdanjem ostave pozitivan utisak. Tako poručujemo maturantkinjama da je Grand Aroma uvek uz njih, neko na koga se uvek može računati ““ izjavila je Marija Gičić, brend menadžerka Grand Aroma kafe.
- Za mnoge maturante, završetak srednje škole predstavlja korak ka odrastanju i ulazak u jedno novo životno poglavlje. Uglavnom baš tada procenimo da je vreme da obavimo jedan iskren razgovor sa sobom i počnemo da definišemo ono što jesmo. Možda ne najbitniji, ali svakako važan deo na tom putu je izbor onoga šta ćemo obući te prve „odrasle“ večeri našeg života. Drago mi je što je Aroma prepoznala taj trenutak i što ćemo udruženim snagama maturantkinjama pomoći da zablistaju i budu zadovoljne sobom i svojim stajlingom, a posebno mi je drago što je jedan od gradova i Šabac, mesto u kom sam rođen i za koji me vežu mnoge lepe uspomene, baš iz tih srednjoškolskih dana ““ izjavio je Ašok Murti.
„Aroma stil za tvoje matursko veče“ je koncept koji je osmislila Grand Aroma kafa, a u okviru kog je krenula na put po gradovima Srbije da uz pomoć modnog stiliste i šminkera, razgovara uz kafu o najnovijim modnim trendovima i devojkama pomogne savetom kako da pronađu svoj stil, ne samo za to izuzetno veče već i za buduće izazove. Nakon Sremske Mitrovice i Sombora, Šabac je treći grad koji je Grand Aroma posetila, a svoju misiju nastaviće i u narednom periodu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa