19. mart 2015.19. mar 2015.
TEKVONDO: KLUB LETNjIKOVAC ELIKSIR

NOVIH PET PRVAKA SRBIJE

Protekle subote održano je Prvenstvo Srbije za seniore i kadete, u Beogradu. Klub Letnjikovac Eliksir je dobio pet novih prvaka Srbije.
Muški seniorski tim najbolji je u zemlji! Muški kadetski tim drugoplasirani u Srbiji.
U konkurenciji od 295 takmičara i 44 kluba takmičari Tekvondo kluba Letnjikovac ostvarili su izuzetan uspeh osvojivši 12 medalja, od kojih su 5 zlatnih, 2 srebrne i 5 bronzanih. U ekipnom plasmanu muški Seniorski tim je ponovo zauzeo 1. mesto, dok je muškom Kadetskom timu pripao pehar za 2. mesto. U ukupnom plasmanu ekipa Letnjikovca je na ovom prvenstvu zauzela 3. mesto. Marko Tomić je najbolji kadet.
Zlatne medalje: (seniori) Marko Karajlović, do 63 kg. Ivan Purešević, do 68 kg. Ivan Karajlović, do 80 kg. Bronza: Mladen Matić, do 68 kg. Kadeti: Marko Tomić, do 41 kg. Mihailo Marković, do 45 kg.
Srebrne medalje: (kadeti) Anja Živković, Veljko Panić.
Bronze: (kadeti) Ana Rašić, Nataša Lazić, Luka Pavlović i Boris Staji.
- Pet novih prvaka države i odbranjena titula seniorskog prvaka države u muškoj konkurenciji, kao i odlično drugo mesto za kadete je, više nego dobar učinak naših boraca na ovom prvenstvu. Iako smo nastupili u značajno oslabljenom sastavu, bez Dragane i Miloša Gladovića, u konkurenciji seniora, (koji su ovoga puta izostali zbog zgusnutog kalendara međunarodnih nastupa), titula je odbranjena i zacrtani cilj je ostvaren. Sa njih dvoje i, dodatnih 14 bodova, Letnjikovac bi na ovom prvenstvu bio na vrhu tabele i u ukupnom plasmanu.
Čestitam svim borcima našeg kluba na ostvarenom izuzetnom rezultatu. Sada nam preostaje nastup u Moldaviji G1 klasa, i potom Svetsko Seniorsko prvenstvo u Rusiji za koje je se plasirao broj naših tamičara. A već danas (četvrtak) Miloš Gladović nastupa na Evropskom prvenstvu u Olimpijskim kategorijama, koje se održava u Nalčiku u Rusiji. Poželimo našem šapionu puno sreće na ovom prvenstvu, novi uspeh pozdravlja trener Goran Petrović.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa