26. mart 2015.26. mar 2015.
RUKOMET: ŽENE

“MEDICINAR“ SILAN U NOVOM SADU

“Minakva“ ““ “Medicinar“ 20:26 (10:14)
Ekipa “Medicinara“ je pobedom nad ekipom “Minakve“ u Novom Sadu pokazala da svojim kvalitetom i te kako zaslužuje ne samo opstanak u Super ligi, već bi se ako se nastavi sa ovakvim igrama moglo računati i na visok plasman pa čak i ostvariti učešće u “Čelendž kupu“.
Samo u prvih deset minuta domaća ekipa je imala inicijativu i rezultatsku prednost. Sve posle toga bilo je u rukama raspoloženih Šapčanki koje su predvođene Anom Radović povećavale prednost tako da je kraj poluvremena okončan sa 4 gola prednosti. Drugo poluvreme je takođe nastavljeno u istom ritmu. Pun doprinos pobedi dale su i Ivana Vasiljević, Nada Ninković, Mirjana Jović i sve igračice koje su ulazile u igru.
Ekipa “Medicinara“ u sledećem kolu, u suboti 04.04.2015. godine u hali “Gimnazije“ dočekuje ekipu “Naise“ iz Niša sa početkom u 18 časova. Domaća ekipa očekuje uspeh i u ovom susretu, i nada se pobedi, kao da očekuju da će na toj utakmici nastupiti i oporavljena Marina Obućina.
ŽRK “Medicinar“: Dukić, Vragolić 2, I. Ručnov, I. Vasiljević 5, Milošević, Mijailović, Radović 9, A. Ručnov 2, D. Vasiljević, Selenić, Jović 4, Ninković 4, Stojković.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa