Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
РУКОМЕТ: ЖЕНЕ

“МЕДИЦИНАР“ СИЛАН У НОВОМ САДУ

“Минаква“ ““ “Медицинар“ 20:26 (10:14)
Екипа “Медицинара“ је победом над екипом “Минакве“ у Новом Саду показала да својим квалитетом и те како заслужује не само опстанак у Супер лиги, већ би се ако се настави са оваквим играма могло рачунати и на висок пласман па чак и остварити учешће у “Челенџ купу“.
Само у првих десет минута домаћа екипа је имала иницијативу и резултатску предност. Све после тога било је у рукама расположених Шапчанки које су предвођене Аном Радовић повећавале предност тако да је крај полувремена окончан са 4 гола предности. Друго полувреме је такође настављено у истом ритму. Пун допринос победи дале су и Ивана Васиљевић, Нада Нинковић, Мирјана Јовић и све играчице које су улазиле у игру.
Екипа “Медицинара“ у следећем колу, у суботи 04.04.2015. године у хали “Гимназије“ дочекује екипу “Наисе“ из Ниша са почетком у 18 часова. Домаћа екипа очекује успех и у овом сусрету, и нада се победи, као да очекују да ће на тој утакмици наступити и опорављена Марина Обућина.
ЖРК “Медицинар“: Дукић, Враголић 2, И. Ручнов, И. Васиљевић 5, Милошевић, Мијаиловић, Радовић 9, А. Ручнов 2, Д. Васиљевић, Селенић, Јовић 4, Нинковић 4, Стојковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa