9. april 2015.9. apr 2015.
KARATE: KLUB ŠABAC

38 INTERNACIONALNIH MEDALjA ZA ŠAPČANE

Kao domaćin 14. internacionalnog turnira ŠABAČKI POBEDNIK uz učešće klubova iz BiH, Republike Srpske i Srbije u konkurenciji 250 takmičara osvojili su 15 zlatnih, devet srebrnih i 14 bronzanih medalja.
U ukupnom plasmanu prva je bila KK Zvezda iz Valjeva, druga je bila ekipa KK Mačva iz Bogatića a treća KK Šotokan iz Loznice.
Najuspešniji senior je bio David Buđi iz Čoke a takmičarka Ana Mrdić iz KK Šabac.
Turnir je otvorila član gradskog veća zadužena za sport Vesna Živković.
Zlatne medalje su izborili Luka Letić poletarac u katama, Anastasija Letić pionirka u katama, Ana Mrdić seniorka kate, Gavrilo Dašić senior u borbama i zlato i srebro, Tijana Šajinović kadetkinje kate, Teodora Mitrić juniorka kate, Lazar Prica poletarac kate, Ana Pajić zlato u borbama i bronza u katama, Ana Bojić pionirka kate, Stefan Janjić zlato u katama i zlato u borma u konkurenciji mlađih pionira, Teodora Makević ženska nada u borbama te kata miks tim Teodora Mitrić, Ignjat Veselinović i Tijana Šajinović.
Srebro je izborio kata tim Anastasija Letić, Željko Milutinović i Viktor Popović, Luka Kostić pionir u katama, Viktor Popović poletarac u katama, Vukašin Mrdić poletarac u katama, Ignjat Veselinović kadet u katama, Anđela Srdanović juniorka u borbama, Dalibor Milosavljević srebro u katama i bronzu u uzrastu stariji pioniri.
Bronze su pripale Dragoradu Milosavljeviću u katama i srebro u borbama u uzrastu starijih pionira, Željana Popović juniorka u katama i Ivana Rajić juniorka u katama.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa