14. maj 2015.14. maj 2015.
NA PRVENSTVU REPUBLIKE SRBIJE U GIMNASTICI U BRZEĆU

„NIKOLAJEVE“ GIMNASTIČARKE BRONZANE

Treća sreća, što rekla narodna, ovoga puta bila je i za učenice VIII2 OŠ „Nikolaj Velimirović“. Na Prvenstvu Republike Srbije u gimnastici, održanom od 12. do 13. maja u Brzeću, bliznakinje Jovana i Jelena Knežević, Tijana Knežević i Magdalena Dimitrijević osvojile su treće mesto.
- Nismo očekivale da ćemo biti treće jer je bila mnogo jaka konkurencija i to iz velikih gradova koji imaju mnogo bolje uslove ali se pokazalo da smo i mi dobre ““ kaže uz osmeh Tijana Knežević koja se od malena bavi gimnastikom, a kojoj je ovo, posle određene pauze, bio uspešan povratak u svet gimnastike.
Zadovoljne postignutim su i Jovana i Jelena. Iako je bilo teško uspele su da se skoncentrišu na najvažnije a to je uspeh.
- Svako za sebe radi najbolje što može i onda sve ispadne super na kraju. Mnogo mi znači nagrada zato što je prva za školu na državnom. Nastaviću da se bavim gimnastikom ““ samouvereno je dodala Jelena.
Treninzi za Magdalenu nisu bili naporni. Iako se nisu dugo pripremale uspele su da budu jedna od najboljih ekipa među osam u kategoriji sedmog i osmog razreda.
- Volim da se takmičim i to najviše na gredi. Nastaviću da se bavim gimnastikom ““ odlučna je Magdalena kojoj je i klavir velika ljubav tako da planira da upiše Srednju muzičku školu.
Uspeha ne bi bilo ni bez zalaganja njihovog nastavnika fizičkog vaspitanja Velimira Jocića.
- On nam daje podršku. Veruje u nas što nam je podstrek da budemo što bolje. Dobro je imati takvog nastavnika. Volela bih da upišem DIF i tako postanem nastavnik fizičkog vaspitanja ““ dodaje Tijana.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa