18. jun 2015.18. jun 2015.
REVIJA FRIZURA

DAŠAK SVETA U ŠAPCU

Protekle nedelje u hotelu “Sloboda“ šabački frizer Dragan Ranković revijom frizura je obeležio 15 godina svog rada i 10 godina saradnje sa proizvođačem preparata za kosu “Kene“. Četrdesetak modela predstavilo je frizure urađene na četiri teme: tinejdž, uglavnom u veselim bojama, svečane, frizure za mlade i fantazija, koje se rade samo za scenu.
Oko 200 posetilaca otišlo je kući sa najpozitivnijim utiscima.
-Osećala sam se kao da sam u nekoj razvijenoj evropskoj zemlji. Modeli, muzika i ambijent bili su tako uklopljeni da su ostavljali utisak da se radi o svetskim zvezdama. Inače sam Draganov klijent duže nego što je počeo profesionalno da radi. Kada je radio u Beogradu uvek sam ga čekala da dođe, jer nisam imala poverenja ni u koga drugog, kaže Nina Mitrović.
Rankoviću su u pravljenju frizura pomogle Jovana Panović, koja radi sa njim, kao i dve koleginice iz “Kene“ u Beogradu. Modeli su bili Draganovi klijenti i prijatelji, bez ranijeg manekenskog iskustva.
-Super sam se provela u ulozi modela. Organizacija je bila na najvišem nivou. Svi učesnici su bili odlično raspoloženi i nasmejani, pa nam pripreme nisu teško pale. Dragan i Jovana su se svakoj frizuri maksimalno posvetili, kaže Milica Josipović, studentkinja, koja se na jedno veče našla u ulozi manekenke.
Dragan je posebno bio ponosan na njih, koji su sve odradili profesionalno i nisu pokazali tremu.
-Bilo je fantastično. Više sam nego zadovoljan posećenošću i komentarima koje sam kasnije čuo. Sve je proteklo baš onako kako je zamišljeno. Isplatio se trud i rad od dvadesetak dana priprema i organizovanja, kaže Ranković.
Brojni sponzori pomogli su da događaj izgleda što bolje. Modeli su imali odličnu šminku, nakit, a neke od njih nosile su i divne venčanice. Takođe je događaj i medijski adekvatno propraćen.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa