25. jun 2015.25. jun 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI - OČEKIVANjA NOVOG PREDSEDNIKA

BRŽE I VIŠE

Novi predsednik opštine Vladimirci iz redova SNS Milorad Milinković latio se obimnog posla u želji da se sve ubrza i što pre oseti boljitak tvrdi.
- Putevi nisu rađeni protekle godine i sada uz radove ravnanja mora se ubrzati nasipanje puteva ali i krpljenje rupa asfaltom. Tu je Direkcija za puteve maksimalno angažovana. Uz to i Direkcija za poljoprivredu će se baviti putevima i drugim tekućim aktivnostima pokušaće se rešiti i pitanje vodosnabdevanja. Kako nije u funkciji bunar broj četiri onaj sa brojem 6 se radi dve godine i mora se okončati što je pre moguće jer rešio bi vodosnabdevanje što je bolna tačka u radu i funkcionisanju. Biće tu i drugih brojnih aktivnosti što me je opet opredelilo da se prihvatim odgovorne funkcije, kaže novi predsednik opštine Vladimirci i dodaje.
- Bazen je bio i ostao naš adut za leto pošto je samo u dva dana rada imao oko 1.400 kupača. Posreći li nam se lepo vreme eto obaranja rekorda i većeg priliva sredstava što nije zanemarivo, ukratko svoje namere u radu pojašnjava Milinković ubeđen da će se sve obećano realizovati.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa