3. septembar 2015.3. sep 2015.
U TOKU PRIPREME ZA ŠABAČKI VAŠAR

MIHAJLOVAC SE SPREMA ZA GOSTE

Specijalizovane službe Javno komunalnog preduzeća „Stari grad“ obavljaju proveru vodovodnih i električnih instalacija, a radi se i na pripremi zelenih površina vašarišta.
Na površini od 10 hektara, u dane malogospojinskog vašara, na Mihajlovcu nikne čitav mali grad. Kako bi sve proteklo u najboljem redu, radnici Javno komunalnog preduzeća „Stari grad“, intenzivno rade na pripremanju prostora vašarišta.
- Svake godine trudimo se da uslovi manifestacije budu bolji, kako za korisnike, tako i za građane. Ove godine poboljšali smo tehničke uslove, unapredili i osigurali elektro, vodovodni i kanalizacioni sistem mreže na Mihajlovcu, a sve u cilju da zakupcima i posetiocima bude i lakše i lepše, kaže Siniša Đakovac, koordinator za šabački vašar iz JK „Stari grad“.
U toku su radovi na proveri elektro, vodovodne i kanalizacione mreže. Prostor se čisti, kosi i uređuje, kako bi i ove godine, tradicionalna šabačka manfesticija ugostila više desetina hiljada posetilaca.
- Ove godine, JKP „Stari grad“ postaviće Info pult na ulazu u vašarište, koji će raditi svaki dan trajanja vašara od 8-21 sat. Na ovom mestu posetioci će, i lično, i putem flajera, dobiti sve potrebne informacije o manifestaciji, poziciji i lokacijama različitih sadržaja na Mihajlovcu. Novina je da će parking mesta ove godine biti obezbeđena iza prostora kvantaške pijace i na prostoru nekadašnje kasarne, dok ulaz automobilima na vašarište neće biti dozvoljen, dodaje Đakovac.
Dolazak prvih prodavaca na Mihajlovac očekuje se već u ponedeljak 14. septembra, kada, kao i sveke godine, počinje zakup mesta za brojne tezge, šatre i zabavne parkove.
M.S.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa