1. oktobar 2015.1. okt 2015.
JUBILEJ SAVEZA RAČUNOVOĐA I REVIZORA SRBIJE

VELIKA PRIZNANjA ZA ŠAPČANE

Prošlog utorka, u “Sava Centru” u Beogradu Savez računovođa i revizora Srbije proslavio je 60 godina. Tim povodom najbolji među njima dobili su priznanja. Među nagrađenima za uspešan rad i kvalitet u pružanju računovodstvenih usluga su i šabačka firma “Računovodstvo o.d”. i ovlašćeni računovođa Jasmina Đukanović.
-Ovo je najprestižnije priznanje, od međunarodno priznate asocijacije, koje neko može dobiti u Srbiji. Samim tim, verifikovano je da je naš rad u skladu sa najvišim standardima kvaliteta koji se podrazumevaju u ovoj delatnosti. Pored toga što je dokaz da radimo u dobrom pravcu i veliki je motiv da tako treba da se nastavi, navodi Dragoljub Sovilj ispred firme “Računovodstvo o.d.”.
Za Jasminu Đukanović nagrada je velika čast, obzirom da je dodeljena od strane strukovne organizacije.
- Za sve godine mog učešća u radu Saveza, prolazili smo kroz velike teškoće u smislu nepriznavanja računovodstvene profesije od strane nadležnih tela koja su vršile izmene Zakona o računovodstvu gde je računovođa, u svakom pogledu, bio omalovažen. U isto vreme, od računovođe se očekuje implementacija svih čestih i radikalnih izmena niza Zakona koji su nam nametali da , koliko radimo za klijente toliko i za državne organe. Razumevanje za status računovođe jedino je imao Savez računovođa i revizora Srbije, tako da ovo priznanje nameće i obavezu da se i dalje rukovodim profesionalno etikom i nastavim, kroz svoj rad, borbu za računovodstvenu profesiju onako kako nalaže Kodeks etike profesionalnog računovođe, istakla je Jasmina Đukanović.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa