8. oktobar 2015.8. okt 2015.
JIU-JICU: SEKCIJA BJJ SECUTOR

TRI MEDALjE

Protekle nedelje u Beogradu, održano je dečje BJJ takmičenje u Srbiji brazilske Jiu Jitsa-e pod nazivom “Budući šampioni 1”.
Na ovom takmičenju učestvovala je akademija “MMA & BJJ Secutor“ Beograd sa svojim sekcijama iz Smedereva i Šapca. Od ukupno 24 takmičara BJJ Secutor Šabac je imao svoja tri predstavnika i sva tri predstavnika su donela medalje, dve bronze i jedno srebro.
U kategoriji 2001. godište učestvovali su Uroš Negovanović, Osnovna škola “Jevrem Obrenović” sa osvojenom srebrnom medaljom i Nemanja Bojičić, Osnovna škola “Jevrem Obrenović”, sa osvojenom bronzanom medaljom.
U kategoriji 2002. godište, učestvovao je jedan takmičar Strahinja Pantić, Osnovna škola “Vuk Karadžić”, bronzana medalja.
-Sva tri takmičara pokazali su izuzetno zalaganje i takmičarski duh za pobedu, protiv daleko iskusnijih takmičara koji imaju višegodišnje iskustvo u BJJ-u i nekim drugim srodnim borilačkim veštinama. Kako je ova BJJ sekcija iz Šapca vrlo mlada, tek je počela sa radom ove godine, ovo je veliki uspeh kako za BJJ Secutor Šabac tako i za naš grad Šabac.
Nakon ovog uspeha naših takmičara, volja za rad u timu se podigao na još viši nivo jer nam vrlo uskoro, krajem 2015, godine, predstoji još jedno juniorsko takmičenje u Beogradu ali ovog puta u matičnoj akademiji “MMA & BJJ Secutor” Beograd. Pozivamo sve zainteresovane, koji žele da budu deo ovog tima, da nam se priključe kako bi bili još uspešniji i jači jer to ovaj grad zaslužuje, kaže trener Slavko Pantić.
S.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa