Инфо

Берза

  • aero 1.122 ▲ 0,09%
  • impl 3.003 ▲ 0,10%
  • kmbn 2.200 ▲ 1,06%
  • lklg 900 ▼ -0,11%
  • mtlc 2.018 ▲ 0,40%
  • niis 683 ▼ -0,15%
  • sjpt 149 ▲ 4,93%
  • tgas 11.000 ⚫ 0,00%
(22. октобар 2015.)
ДВЕРИ УПИСАНЕ У РЕГИСТАР ПОЛИТИЧКИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

ПАТРИОТСКИ БЛОК

Обавештавамо јавност да је Министарство државне управе и локалне самоуправе дана 12. октобра 2015. донело решење о упису Српског покрета Двери у Регистар политичких странака Републике Србије, чиме је започета још једна фаза у развоју наше политичке организације.
Чином регистрације учињен је још један велики корак ка јачању структуре Двери – следи омасовљење чланства, укључивање још већег броја нових и квалитетних људи на свим нивоима Покрета, као и комплетна реорганизација у циљу припрема за наступајуће изборе на свим нивоима.
Истраживање јавног мњења, које је за потребе Двери извршила агенција Нинамедиа из Новог Сада, показује да би улазак патриотског блока ДВЕРИ-ДСС у Народну скупштину, подржало 7,8 одсто грађана Србије, што се види и из истраживања других агенција која су објављена ових дана.
Тренутни појединачни рејтинг Двери је 3,2 одсто, а ДСС 3 одсто, што показује да заједничким наступом ДВЕРИ и ДСС бележе бољи резултат од збира појединачних снага наших организација.
Спроведено истраживање несумњиво показује да су тачке Божићног прогласа ДВЕРИ и ДСС којим је формиран Патриотски блок истовремено и предмет кључног интересовања наших грађана.
Наиме, истраживање доказује да грађане Србије највише занима побољшање личног и укупног економског стања земље, на првом месту решавање проблема незапослености, грађани се већински противе уласку Србије у НАТО, као и продаји Телекома, а већински су благонаклони и блискијој сарадњи са Русијом.
То су теме којима се Двери иначе континуирано баве кроз спровођење политике економског патриотизма – заштите домаћег економског интереса на првом месту.

Најновији број

17. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa