22. oktobar 2015.22. okt 2015.
KARATE: KLUB “SOKO” MAJUR

SESTRE PETROVIĆ BEZ PREMCA

Na 9.“Trofeju Krupnja“ koji je održan protekle nedelje među 26 klubova iz Srbije i okruženja, svoj doprinos kvalitetu ovog turnira dali su i članovi KK “Soko” iz Majura. U konkurenciji od preko 350 takmičara, našli su se i mladi Majurci i osvetlali obraz svom treneru i podigli renome kluba iz Majura.
Kata-tim u sastavu: Ana, Sanja i Ema Petrović po ko zna koji put su pokazale da su za koplje ispred svih i zasluženo su se okitile zlatom.
Muška ekipa u sastavu: Mihailo Jovanović, Mihajlo Bogdanović i Nikola Marković je osvojila drugo mesto, dok su najmlađe takmičarke, Savić Sara, Sarić Ana i Sarić Vanja osvojile bronzane medalje.
U katama pojedinačno Mladen Sević i Mihajlo Bogdanović zaslužili su srebrne medalje, dok se Boris Damčevski zadovoljio trećim mestom. Andrea Gligorić je bila druga, Tijana Nikolić, Olivera Brković i Nađa Ćosić treće. Sa sestrama Anom i Vanjom Sarić došlo je do komične situacije, jer su sudije, zbog apsolutne sličnosti sestara, pomešale plasman, pa sad nismo sigurni da li je Ana ili Vanja druga, odnosno treća.
Najmlađa, Sara Savić osvojila je zlato.
Ema Petrović u borbama zauzela je treće mesto u dosta jakoj konkurenciji.
- Mi u klubu smo prezadovoljni a u toku je upis novih članova u prostorijama kluba u Majuru Svetog Save broj 38, uz dobrodošlicu svima koji bi stopama šampiona , poručuju iz tima Soko.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa