19. novembar 2015.19. nov 2015.
DM DROGERIJA U RODI

KVALITET UZ POVOLjNE CENE

Danas se otvara DM drogerija u Roda Centru u Šapcu. Sve do nedelje posetioce će, pored dobre zabave i animatora, dočekati i popusti od 15 odsto na celokupan asortiman i na već snižene proizvode. Uz to određena šminka i proizvodi biće sniženi 30 do 35 odsto.
Danas će se za svaku kupovinu u iznosu većem od 800 dinara dobijati poklon na kasi. Novac prikupljen u periodu od 17 do 18 časova ovog dana, biće doniran ustanovi za decu i mlade obolele od autizma u Šapcu.
DM stavlja čoveka u središte svih svojih razmišljanja i zbog toga žele da se što više informišu o željama kupaca i stave ih u ponudu.
Njihov slogan “Tu sam čovek. Tu kupujem” u centar pažnje stavlja individuu, bio on kupac ili zaposleni. Tako svakom nudi ponudu koja će naglasiti njegovu individualnost. Uz bogat asortiman visokog kvaliteta ljubazni zaposleni nude i svoje savete.
Asortiman DM u Srbiji obuhvata oko 13.000 proizvoda za lepotu, zdravlje, domaćinstvo, kućne ljubimce tekstilnu robu i sezonske proizvode, kako domaćih tako i svetskih proizvođača. Sve to po povoljnim cenama uz maksimalan kvalitet proizvoda.
DM drogerie je jedan od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i istočnoj Evropi. Prva prodavnica u Austriji je otvorena 1976. godine i od tada su se razvijali i osvajali austrijsko tržište. Od 1992. godine šire se na tržišta Mađarske, Češke, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Bugarske i Makedonije.
Prva DM drogerija u Srbiji je otvorna u januaru 2004. godine i sada imaju više od 60 prodavnica u 22 grada.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa