24. decembar 2015.24. dec 2015.
Na ŠabaČkom Trgu, odrŽana promocija „Riznice zdravlja“

„Zdrava pasta“ sa ŠabaČkim porodicama

U okviru Novogodišnjeg bazara, na Trgu šabačkih žrtava, „Riznica zdravlja“ promovisala je „Zdravu pastu“ svojim sugrađanima. Pred nekoliko stotina posetilaca, „Riznica zdravlja“ uspešno je započela misiju podizanja svesti Šapčana o važnosti održavanja oralne higijene, a samim tim i o značaju i prednostima korišćenja „Zdrave paste“.
„Zdrava pasta“ za zube predstavljena je kao proizvod čiji su sastojci potpuno prirodni i neškodljivi za zdravlje. Odabirom pravih sastojaka, plasirali smo na tržište proizvod koji ne sadrži nikakve otrovne sastojke, i kao takav, namenjen je za celu porodicu, naročito za decu čiji su zubi i desni još uvek u fazi razvijanja. Zainteresovane roditelje informisali smo da je „Zdrava pasta“ po Farmakopeji hrana i da slučajnim gutanjem zdravlje najmlađih ne može biti narušeno.
Građani su upoznati da naša pasta ne sadrži fluor i jaka abrazivna sredstva, a da soda bikarbona kao jedan od najbitnijih sastojaka neutrališe kiseline u našim ustima, i stvara baznu sredinu koja je idealna za zdravlje naših zuba. Takođe, odsustvo veštačkih zaslađivča, sulfata i parabena predstavlja još jednu u nizu prednosti naše paste i rezultira euforičnu reakciju kod posetilaca.
„Zdrava pasta“ superiorno uklanja plak i kamenac, neutrališe štetne kiseline,povećava nivo RN vrednosti u ustima,štiti desni i beli zube. Korišćenjem naše paste za zube, problem krvarenja,otečenosti desni i ostale tegobe u usnoj duplji, po potvrdi i komentarima naših stomatologa, nestaju nakon dve nedelje.
„Riznica zdravlja“ realizovaće još jednu promociju u okviru Novogodišnjeg vašara u toku iduće sedmice.
„Zdravu pastu“ možete kupiti u svim apotekama u gradu i „Aksa“ megastore prodavnici za decu.
Nakon uspešne promocije protekle nedelje u „Bio Špajzu“, početkom godine naša pasta će ući u asortiman svih prodavnica zdrave hrane na teritoriji cele Srbije.
Krajem januara 2016. godine na tržište ćemo plasirati pastu za zube u dva nova ukusa-kamilica i spearmint. „Zdrava pasta“ sa svoja tri ukusa, u februaru nastupa na ino-tržištu i to u Sloveniji, Makedoniji i Ruskoj Federaciji sa preko trideset hiljada pasta za zube.
„Riznica zdravlja“ Vam želi u Novoj 2016. mnogo razloga za osmeh, jer kada jedan osmeh donosi toliko radosti, vredi ga zaštititi - „Zdravom pastom“!
PR „Riznice zdravlja“, Jovana Jovaн

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa