31. decembar 2015.31. dec 2015.
POKRET ZA ŠABAC ZELENIH SRBIJE

GRAD IZDVAJA SREDSTVA ZA INFRASTRUKTURU

Pokret za Šabac Zelenih Srbije obaveštava javnost da je realizovana inicijativa meštana iz Pocerskog Pričinovića - ulice Lazara Vase Buđonija, Valjevska i Milana Đakovića, ušle su u program izgradnje kanalizacione infrastrukture.
- Zahvaljujemo gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću i rukovodstvu JKP Vodovod Šabac koji su, shvativši težinu situacije, omogućili da se u budžetu grada Šapca za 2016. godinu izdvoje sredstva za realizaciju ovog projekta, izjavio je dr Dejan Pavlović, predsednik Zelenih Šapca.
Na teritoriji grada Šapca postoji još oko 4.000 domaćinstava koja nisu priključena na kanalizacionu mrežu koja postoji u njihovim ulicama. S obzirom da nedostatak novca može predstavljati problem, Zeleni podsećaju građane Šapca kako da obezbede sredstva.
- Moglo bi da se prikupi 2.400.00 evra ukoliko bi se, shodno gradskoj Odluci o odvođenju atmosferskih i otpadnih voda, uplatom od 600 evra ova domaćinstva priključila na mrežu. Meštani koji su u teškoj materijalnoj situaciji, mogu da zatraže finansijsku pozajmicu od Saveta građana svoje mesne zajednice da bi uplatili deo novca za priključak, dodaje Pavlović.
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa