Инфо

Берза

  • aero 1.182 ▲ 6,49%
  • enhl 668 ⚫ 0,00%
  • fito 2.700 ⚫ 0,00%
  • gmon 1.700 ⚫ 0,00%
  • niis 687 ▼ -0,29%
  • tgas 11.000 ▲ 1,83%
(14. јануар 2016.)
У ОШ „ЛАЗА К. ЛАЗАРЕВИЋ“ ОД 8. ДО 12. ФЕБРУАРА ЗИМСКИ КАМП ПРИРОДНИХ И ДРУШТВЕНИХ НАУКА

ЖЕЛИМ ДА ЗНАМ ВИШЕ

„Ако желиш да знаш боље, ако желиш да знаш више, нека те биологија, географија, историја и правопис српског језика инспирише“
Шабачки основци имаће прилику да током зимског распуста учествују у раду Зимског кампа природних и друштвених наука „Желим да знам више“ који организује ОШ „Лаза К. Лазаревић“. Ученици од петог до седмог разреда моћи ће да од 8. до 12. фебруара продубе стара и усвоје нова знања из географије, биологије, историје и правописа српског језика уз несебичну подршку и предавања проф. географије Наташе Поповић, проф. биологије Маријане Радаковић, проф. историје Бобана Чамџића и проф. српског језика Николе Танасића.
- Циљ кампа „Желим да знам више” јесте стицање додатних знања и вештина из области биологије, географије, историје и правописа српског језика које ће ученике додатно мотивисати и припремити за учешће на предстојећим такмичењима, подстицање когнитивног мишљења и развој мисаоних операција, сналажење ученика у различитим ситуацијама у вези са истраживачким задацима ван просторија школе, развијање креативности и маштовитости код ученика, истицање значаја међусобне подршке и развијања сарадничких и пријатељских односа међу ученицима – рекао је проф. Никола Танасић.
Све неопходне информације у вези са Кампом заинтересовани ученици могу пронаћи и на сајту ОШ „Лаза К. Лазаревић” њњњ.ослаза.еду.рс.
О. Г.

Најновији број

10. јануар 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa