3. mart 2016.3. mar 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: DOM PALIH BORACA

ZA DVE NEDELjE NOVO IZDANjE

Dom kulture ili Dom palih boraca bio je pre tri decenije mesto okupljanja uz bioskopske predstave, pozorišne i foklorne nastupe i druge sadržaje a, sada dve nedelje pre kraja sluti se izgled savremen i primeren očekivanju, u obilasku kaže predsednik opštine Milorad Milinković.
- Biće kako je trebalo biti. Eto uređenog objekta koji će sa oko 200 mesta za kulturne sadržaje ali i sednice SO Vladimirci i tako redom. Sve je kao što vidite izuzetno lepo i uz detalje savremenosti čuvamo i toplinu nekadašnjeg Doma koji je bio dika varošice. Iz budžeta odvojena su 4,5 miliona dinara koji su vidljivo ispravno utrošena, kaže predsednik opštine i nada se kompletnom završetku bude li para.
- Ako dozvole sredstva uradićemo i fasadu i jasno uputiti namernike ka Domu kulture koji će inadalje biti mesto okupljanja što nas je i opredelilo da sve ovo uradimo, kaže Milinković.
Nova adresa za druženje i kulturne sadržaje stari Dom palih boraca postaje objekat najviših standarda. Ko sumnja neka poseti zdanje gde se radi od jutra do sutra.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa