17. mart 2016.17. mar 2016.
KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU KOALICIJE „DVERI - DSS“

JAČI I JEDINSTVENIJI

Član Povereništva Srpskog pokreta Aleksandar Jakovljević „Dveri“ u Šapcu demantovao je da postoje dve struje niti da je Pokret podeljen. Prema njegovim rečima, postoje samo, dva člana Povereništva koji su bili „nepokolebljivi protivnici i zagovornici drugih predizbornih aranžmana“.
- Izjava doskorašnjih saboraca sugeriše da je rukovodstvo Pokreta u Šapcu ispoljilo samovolju pri donošenju odluke o predizbornoj koaliciji sa DSS u Šapcu, odnosno da nije marilo za mišljenje saradnika i simpatizera Dveri u Šapcu. Naprotiv, Uprava i Povereništvo u celini, prepoznalo je preovlađujuće raspoloženje među saborcima i simpatizerima za formiranje patriotskog bloka za lokalne izbore - rekao je Jakovljević.
Predsednik Gradskog odbora DSS u Šapcu dr Aleksandar Pavlović, izjavio je da se radi o pokušaju urušavanja koaliciJe koja nije po volji vladajućem režimu u Šapcu.
- Srećom, javnost u Šapcu zna ko je ko i ovo što se desilo može samo da ojača našu koaliciju koja je sada jedinstvena i čista - dodao je Pavlović.
N.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa