7. april 2016.7. apr 2016.
POČINjE PLEJ OF PRVE A VATERPOLO LIGE

A sada Vojvodina

Ambicije su već premašene, izlazak u Evropu posle 12 godina obezbeđen, ali sezoni još nije kraj. Za razliku od prethodnih duela, u ¼ finalu Plej ofa domaće lige, Šapčani nemaju ulogu favorita, već je taj teret, na leđima novosadske Vojvodine. U subotu, 16. aprila, domaćin je „Vojvodina“, četiri dana kasnije, u Šapcu se igra drugi meč, a eventualna majstorica, u Novom Sadu, 23. aprila. Pobednik je tim koji ostvari dve pobede.
- Sve što smo uradili sjajno je. Nemamo pritisak, ali imamo nameru da se nadmećemo, da pariramo Vojvodini i ako se ukaže prilika, prođemo dalje, zašto da ne ? Oni imaju iskustvo igranja Regionalne lige, imaju duele sa nekim od najjačih evropskih ekipa, ali sigurno nemaju veću želju od nas. Atmosfera na našem bazenu je sjajna i ne želimo da je samo još jednom ove sezone osetimo ““ ističe prvotimac Marko Matović.
„Vojvodina“ je u Regionalnoj ligi takmičenje završila na osmoj poziciji, izborila opstanak i ostvarili četiri pobede. Do „pojave“ Radničkog bili su drugi ili treći tim Srbije, a u periodu od 2009. do 2013. četiri puta su nastupali u Evroligi.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa