14. april 2016.14. apr 2016.

Kroz par reČi

“¢ RUKOMET ““ ORK „Mačva“ neprijatno je iznenadila ovog vikenda u 17. kolu Prve lige „Centar“. Beogradski „SC Voždovac“ odneo je bodove iz Šapca 20:22 (9:12). Bogatinci su šesti, a sledi im gostovanje BASK u.
“¢ RUKOMET ““ Rukometašice Mačve nisu odigrale loš meč protiv vodećeg tima Prve lige, no nisu mogle više od časnog poraza. „Mladi Radnik“ bio je siguran 30:26 (16:13).
“¢ RUKOMET ““ Drugi tim Metaloplastike poražen je od Radničkog iz Obrenovca u 13. kolu Druge lige „Centar“. Obrenovčani su slavili 27:23 (16:9).
“¢ FUDBAL ““ Dovoljno je reći samo rezultat meča 2. kola plej auta Super lige za žene. Kruševački „Napredak“, pobedio je u Šapcu, domaću Mačvu 10:0. Šapčanke su poslednje sa 3 boda.
“¢ FUDBAL ““ Omladinci Mačve savaladli su Lokomotivu iz Beograda 3:1, golovima Blagojevića, Novakovića i Pantića. Ponovo su na sredini tabele Kvalitetne lige sa 28 bodova.
“¢ STONI TENIS ““ U pretposladnjem kolu Druge lige „Centar“, igrači „Asa“ trebalo je da odigraju meč protiv ekipe „Pong“, ali kako su Zemunci istupili iz lige, službenim rezultatom duel je registrovan u korist šabačkog tima.
“¢ KENDO ““ KK “Kaišin“ osvojio je tri zlatne i jednu bronzanu medalju, uz ekipno drugo mesto na Otvorenom prvenstvu Beograda. Andrić je bio najbolji stariji junior i senior, a Pekeč najbolji mlađi junior. Ekipno drugo mesto, osvojili su: Andrić, Ikonić i Jović.
“¢ KARATE ““ Na Vaskršnjem FUDOKAN Kupu u Čačku, KK “Soko“ iz Majura osvojio je zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju. Kata tim (Anja, Sanja i Ema Petrović) odbranio je zlato. Nađa Ćosić je bila druga, a Andrea Gligorić treća.
“¢ RVANjE ““ Juniori i stariji pioniri Centralne Srbije takmičili su se za vikedn u Šapcu. Šabački “Vitez“ bio je ekipno drugi, a do tog mesta doveli su ga Momčilo i Uglješa Gajić, odnosno Ilija Petrović zlatnim medaljama, Šorak srebrom, a Stanković i Nikolić bronzama. Jedna bronza ide i u Bogosavac. Nju je osvojio Vlastimir Srnić (RK “Mladost“).

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa