14. april 2016.14. apr 2016.
Shocknjave anticelulit terapija

Recite zbogom pomorandžinoj kori

Terapija dostupna u H2O Med Spa centru u Šapcu. Potrebno 6 do 12 tretmana za dugoročne rezultate. Vidljivi efekti već posle trećeg ili četvrtog odlaska
Dok neke žene maštaju o korekciji nosa ili povećanju grudi, ja sam godinama sanjala da se rešim celulita sa bokova. Mogu slobodno reći da sam malo bogatstvo potrošila na različite kreme i tretmane koji nisu imali nikakav ili kratkotrajan efekat. Što sam bivala upornija, činilo se da rezultati izostaju. No, u trenutku kada sam izgubila nadu da postoji rešenje, čula sam za Shocknjave anticelulit terapiju. Do sada sam bila na četiri tretmana, i ne mogu da opišem koliko sam zadovoljna. Koža je počela da dobija zdraviji izgled. Neravnine su posle svakog tretmana sve manje uočljive, a ja sam konačno uverena da za sve nesavršenosti ima leka- priča svoja iskustva naša sugrađanka Jelena Ilić.
Sa njom se slažu i rezultati zvaničnih istraživanja. Naime, 73,6 odsto ispitanika kaže da terapija akustičnim talasima (Shocknjave) povećava elastičnost kože, a 89 procenata bi preporučilo drugima ovaj vid tretmana jer je efikasan u borbi protiv najtežih oblika celulita, čak i tamo gde ostale terapije ne daju rezultate.
Šta je Shocknjave anticelulit program?
Terapija shocknjave akustičnim talasima koristi kinetičku energiju koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska za tretiranje najvećih uzroka za pojavu celulita kod žena: fibrozu vezivnog tkiva oko kojeg se gomilaju masne naslage i potiskuju masnoće u donje slojeve dermisa.
Akustični shocknjave talas podstiče proizvodnju kalogena, a to dovodi do opuštanja i razbijanja stvrdnutih vlakana što vraća glatkoću koži i daje joj zategnutiji izgled. Ujedno se oslobađaju začepljene masti voda i toksini. Ovaj proces stimuliše nerve i povećava protok krvi u tretiranim oblastima, što proizvodi sveže i deblje lance kolagena koji kožu čine dodatno zategnutijom i glatkom. Akustični talasi ujedno ojačavaju kožu, koja tako ojačana ne dozvoljava celullitu da prodre u nju i stvori efekat narandžine kore.
Sam tretman je brz, efikasan, neinvazivan i bezbolan.
Primena
Terapija akustičnim shocknjave talasima može da se primeni na pacijente bilo kog uzrasta, kao i na sve delove tela: stomak, bokovi, zadnjica, ruke. Potrebno je od 6 do 12 tretmana da bi se osigurali dugotrajni rezultati. Svaki tretman traje oko 30 minuta a značajna poboljšanja su evidentna nakon 3 ili 4 puta.
Efekat terapije shocknjave akustičnim talasima traje oko 6 meseci. No, ono što bi trebalo napomenuti je činjenica da ni sa jednom vrstom tretmana celulit ne nestaje zauvek. Postoji mnogo faktora koji su uključeni u borbu protiv njega kao što su dijeta, genetski faktor, struktura vezivnog tkiva, ali Shocknjave terapijom celulit možete držati pod kontrolom ponavljajući tretman dva ili tri puta godišnje.
Malo statistike
Akustični talasi se sa velikim uspehom koriste u medicini od 1980. godine za razbijanje kamena u bubregu 1990. se uvode u tretiranje ortopedskih stanja najnovija istraživanja potvrdila pozitivno delovanje na kožu i potkožno tkivo.
H2O Med Spa centar
U sklopu multifunkcionalnog sportskog centra na gradskom bazenu u prijatnom i umirujućem ambijentu H2O Med Spa centra, uz pomoć najsavremenije opreme i iskusnih stručnjaka rešite estetske i zdravstvene probleme. Ili jednostavno samo častite sebe opuštanjem nakon naporne radne nedelje.
Broj telefona za informacije je 069/33-55-190.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa