Info

21. april 2016.21. apr 2016.
Najavljen Poljoprivredni sajam

NAJPOZNATIJI SVETSKI

Organizatori Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, koji će ove godine biti održan od 14. do 20. maja, najavili su da će ove godine biti održana do sada najveća izložba poljoprivredne mehanizacije uz učešće izlagača iz 60 zemalja
Direktor Direkcije za komercijalne poslove Novosadskog sajma Nebojša Drakulić kazao je na konferenciji za novinare da će na sajmu učestvovati najznačajniji domaći privrednici i iz oblasti agrara i privrednih grana koje imaju veze s poljoprivredom kao i iz Kine.
„Ove godine biće značajno veće učešće izlagača iz Kine, te će našim proizvođačima i posetiocima biti prezentovani vrhunski proizvodi iz te zemlje, u okviru izložbe Premium brands from China, a objedinjeni nastup više od 30 kompanija iz te azijske zemlje biće svojevrstan sajam u sajmu“, najavio je Drakulić.
On je najavio i kolektivne izložbe Italije, koja je ove godine zemlja partner poljoprivrednog sajma, kao i izlagača iz Holandije, Mađarske, Austrije, Republike Srpske, Turske, Češke, a posle više od deset godina će se predstaviti i izlagači iz Španije.
„Izložba poljoprivredne mehanizacije na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajmu proteći će u znaku najpoznatijih svetskih brendova i noviteta. Poljoprivredne mašine, traktori, kombajni, priključne mašine, oprema i delovi čine više od 50 odsto ukupnog otvorenog izložbenog prostora“, dodao je on.
Generalni sekretar Poslovnog udruženja uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije Đorđe Mišković rekao je da je to udruženje prvi put posle devet godina koliko postoji, zakupilo oko 20.000 metara kvadratnih otvorenog izložbenog prostora i još oko 1.000 kvadrata u zatvorenom.
Očekujemo da se na štandovima naših članica predstavi oko 1.500 probranih mašina, među kojima su i one koje su ponele priznanja na sajmovima u Hanoveru i Parizu, rekao je Mišković i dodao da su svi pripremili povoljnije uslove pri kupovini i novitete u ponudi.
Ulaznice za 83. međunarodni poljoprivredni sajam koštaće 500 dinara, kolektivne za grupe od 15 i više ljudi 350 dinara, dok kolektivne posete đaka i studenata, penzionera i dece koštaju 200 dinara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa