Info

5. maj 2016.5. maj 2016.
RUKOMET ““ KUP SRBIJE

Šabac domaĆin

Svi bi voleli da „Metaloplastika“ o šampionu države odlučuje na svom parketu. Da li će se to desiti ili, biće poznato u narednih nekoliko nedelja, ali od prošlog četvrtka poznato je da će se odluka o pobedniku Kupa Srbije za rukometaše doneti u Šapcu. Naš grad biće domaćin finalnog turnira 2.i 3. juna.
- Ovo je bila ideja kluba, a u njenoj realizaciji veliku podršku smo imali od celokupne generacije „vanzemaljaca“, kao i od gradskih struktura. Uopšte ne sumnjamo da ćemo biti odlični domaćini, a uz podršku navijača, želimo i da trofej ostane kod nas i u narednih godinu dana ““ istakao je predsednik UO RK „Metaloplastika“ Dragan Nikolić.
U Beogradu je obavljen i žreb za polufinala u obe konkurencije. Muški turnir otvara prvo polufinale: „Vojvodina“ ““ „Spartak“, a potom igraju „Metaloplastika“ i „Partizan“.
Kod dama, domaćin će verovatno biti Aranđelovac, a šabački „Medicinar“, put u finale traži u duelu protiv Radničkog iz Kragujevca. Ukoliko slave, Šapčanke će osigurati plasman u Evropu naredne sezone. „Izvor“ i „Minakva“ biće rivali u drugom polufinalu. Ženski F4 na programu je vikend pre muškog, 27. i 28. maja.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa