7. jul 2016.7. jul 2016.
U SUSRET CERSKOM MARŠU

PRIJAVE DO PRVOG AVGUSTA

Udruženje građana “Cerski marš“ u utorak je organizovalo promociju ove manifestacije u centru grada, ispred Stare robne kuće. Članovi udruženja delili su flajere prolaznicima, a svi koji su želeli mogli su da popune prijavu za učešće na Maršu.
Predsednik Udruženja Božidar Katić još jednom je pozvao sve koji žele da učestvuju na Maršu da se prijave. Takođe, naveo je i novine koje su predviđenje za ovu godinu.
-Ove godine krenućemo sa Trga šabačkih žrtava. Okupljanje je u 7 sati ujutru. Trasa manifestacije biće kao i prošle godine. Kod Mlina u Bojiću skrenućemo levo, ići kroz Sinošević i izaći na centar Volujca. Pokazalo se da je taj put lakši i bezbedniji za učesnike, jer je frekvencija saobraćaja znatno manja. Svi koji žele da učestvuju moraju da se prijave na naš fejsbuk profil ili na broj telefona 065/43-74-921. Potrebno je da ostave ime, prezima, mesto odakle dolaze i broj telefona, a maloletnim licima treba i odobrenje roditelja, naveo je Katić.
Prijavljivanje je do 1. avgusta, a ovo je neophodno učiniti da bi organizatori mogli za sve da obezbede vodu, hranu, medicinsku pratnju i prevoz sa Cera.
Cerski marš će se ove godine održati 14. avgusta, a tema je lik i delo vojvode Stepe Stepanovića.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa