7. jul 2016.7. jul 2016.

ČIVIJAŠKI 'OROSKOP

Rak
Malo vam je što želite da postanete predsednik sveta, već želite da taj svet i menjate, odnosno UN. Polako, kao reče ona naša Rada Milentijević, prvo skoči, pa reci ““ hop. Astrologija ne može da potvrdi izbor, jer taj izbor nema veze samo sa zvezdama, već i sa mračnim silama, ali može da vam sugeriše da ako ne postanete predsednik sveta, možete da pokušate da na proleće sledeće godine postanete predsednik Srbije. Malo li je?

Lav
Pred vama je blistava budućnost srpskog zeta. Bogami, pripremite se, to će da potraje. Ne ispuštamo mi to iz ruku. Vidite samo situaciju Andrijane Lime, još je doživljavamo kao svoju, a otišla u zagrljaj tamo nekog nežnog MMA borca. Mada nije lako sve to izdržati i podneti. Zamislite samo slikanje sa Dačićem i Stefanovićem, pa teatralno urečenje crvenog srpskog pasoša...

Devica
Džaba vama što na najsvetliji dan u istoriji Crne Gore, 13. jul, posetiste Srbiju i našeg predCednika. Orden ovoga puta nećete dobiti i tačka. Ne ide da se srpski orden dobije posle albanskog i to vam domaćin nikada neće oprostiti. Možda vam oprosti nekada to što ste priznali Kosovo, ali to što ste prihvatili orden Albanije, a da Tomin niste ““ teško.

Vaga
Vaga obično uspe da izmeri i premeri sve i da onda na osnovu analize prelomi. Nekada to nije moguće, jer ne može u isto vreme i jare i pare, odnosno i Srbija i NBA. Nije vam lako, ali možda je malo podnošljivije, jer odluka nije u vašim rukama. Taj neko ko odlučuje je rekao da vas neće povesti u Rio, ali ako se ON umeše, a nije da neće, možda i zaigrate za reprezentaciju. Čovek kad tad shvati da lova nije sve u životu.

Škorpija
Kada vam tako dobro ide sa ljudima na poligrafu, mogli biste da pozovete na detektor i pse koji ubiše čoveka u Novom Sadu. To bi bio pravi iskorak ka evropskim vrednostima za razliku od komunalne policije koja se prema ljudima ponaša kao prema psima. Bilo bi idealno kada bi se poligraf koristio i u komunalnoj policiji. Možda da patentirate mobilni poligraf i da nema nikakve zabune ko je, šta je, kako je, gde je... Zaludni ministar samo o poligrafu misli.

Strelac
Nekom je život lamburdžini, a nekom leukemija. Pred vama je period blagodeti u kojem ćete uživati plodove „ponude koja se ne odbija“. Za zvezde je ogromno iznenađenje to da je imenovanje nekog za poverenika SNS u Rači ponuda iz snova. Ako je tako, što onda mandatar nije poverenik, npr. Nauživaćete se u toj Rači.

Jarac
Razmišljanje o situaciji u Južnom kineskom moru, povodom problema na rekaliciji Kina ““ Južna Koreja, i zauzimanje stava povodom tog pitanja, za vas je relaksacija. Malo da razbistrite glavu od životnog pitanja ““ hoće li vas pozvati u Vladu. Verovatno ste, u međuvremenu, i sami shvatili da će pozove da usledi, što je delimično potvrdila i Zorana Mihajlović. Pošto ste se malo umirili, možete da se na miru pozabavite problemima Pekinga i Seula.

Vodolija
Dočekao je Nikola Tesla da mu spomenik u Beogradu otvori niko drugi nego vi, predCednik Srbije. Uz to, Tesli je sigurno značajnije to što mu je spomenik otkrio doktor nauke, i to kakav. Mada, dobro je prošao Tesla, zamislite kako će tek biti kada Vučić bude otvorio spomenik Zoranu Đinđiću? Sva sreća pa Dragica nije bila na Svetosavskom platou.

Riba
Za nekoga je normalno nenormalno, a nenormalno normalno. Tako je i vama sasvim normalno da iz Gvantanama u Srbiju dođu dva pritvorenika, jedan iz Tadžikistana, a drugi iz Jordana, postanu građani Srbije. Čime smo ih mi to zadužili, ko to zna. Isto tako, Bog te pita šta smo dobili. Neka neko samo obavesti i Njega i predCednika da ih ne čekaju na aerodromu sa pogačom i solju, dosta će im biti što će živeti u Srbiji.

Ovan
Vi ste konstantno u minus fazi. Možda bi za vas najbolje i bilo kada bi podneli ostavku na mesto gradonačelnika i da se onda na miru posvetite biznisu. Ako nešto poklanjate, pogledajte poklon pre pakovanja. Prosto je nemoguće da ste pogledali poklon i da niste videli da na spomeniku piše Vuk Karađić, umesto Vuk Kardžić. Ako ste hteli da se dodvorite Slovencima, oni su u srpskim prezimenima „Ć“ na kraju pretvarali u „Č“, pa je možda prikladnije da ste omanuli u tom smeru ““ Vuk Kardžič.

Bik
Makar ne videli nijednu svetski atraktivnu turističku destinaciju ovog leta, potez iz parka je za jedno veliko „Bravo“. Šta se koga tiče gde ko ide na letovanje. Neka idu ljudi na Maldive, Mikonose, Balije, Tajlande. Niko nije reagovao kada je pola Vlade Srbije išlo tamo negde u Aziju i hvalilo se na društvenim mrežama. Problem je kada vas neko napadne da ste na moru, a vi u sred Beograda. I to svaka budala vidi, sem one koja neće. Logično je da se protiv takvih možete boriti samo zezancijom, što ste vi i učinili kada ste u parkiću seli na klupu i napisali Mikonos, sa sve palmom.

Blizanac
Tolika žena, pa još i lepa, a plaši se Rusa. Nemojte. Imate vi koga da se plašite i u svojim redovima, Manite se Rusa. Da je sreća, pa nas Srba i Rusa 300 miliona pa da pohrlimo na Jadran, bio bi vam BDP mnogo veći od našeg. Još ste nedavno dobili kitu cveća od Njega. Pa, valjda su otoplili ti odnosi, valjda je pred svima nama vreme prosperiteta i dobrosusedskih odnosa koje ni Rusi neće da pokvare.
PS. U ovom Oroskopu nismo spominjali Vuka Jeremića, Bastijana Švajnštajgera Ivanovića, Filipa Vujanovića, Bobana Marjanovića, Nenada Stefanovića, Aleksandra Senića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Sinišu Malog, Balšu Božovića i Kolindu Grabar Kitarović.
N. K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa