28. jul 2016.28. jul 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

LAV
Polako, ali sigurno, izgleda da vas šef pušta niz vodu. Nije mu lako, ali vama je još teže. Ništa vam toliko teško ne pada, pa čak ni subotnje spremanje onih 24 stana u Bugarskoj, kao mogućnost da više ne budete na čelu prestonog grada. ON je lepo rekao da ako se dokaže da ste i vi umešali prste u fantomsko rušenje Hercegovačke ulice, bićete pušteni niz vodu. Ipak, i to će da potraje, videćete.
DEVICA
I za vas smo sigurni da je uspešan period pred vama. Svako ko u ova vremena nadmudri Hrvate, ima velike šanse za orgoman uspeh. Vi ste hrabri, a sreća prati hrabre. Ako ste sposobni da postignete 25 ponena iz one stvari, vi sve možete, a mi vam pružamo beskrajnu podršku i navijamo svim snagama za vas i Ekipu.
VAGA
Nije ništa novo ako kažemo da ste vi pravi čovek na pravom mestu. Pa, gde bi drugo ministar za rad bio nego na srpsko-bugarskoj granici. Ima li tamo nekoga ko radi, naravno da ima. Ima li tamo nekih socijalnih problema, ima koliko hoćeš, Ima li tamo nezaposlenih, kaže premijer ““ sve manje, ali ih ima. Sve je to njegov “rejon“. Ionako je Dačić preuzeo brigu o Hrvatskoj, pa vi brže bolje da se uhvatite u koštac sa Bugarima. A i oni njihovi iz Lude Šume nam razbiše Zvezdu usred Beograda.
ŠKORPIJA
Dobro ste znali da ko se poslednji smeje, najslađe se smeje. Odradili ste svoju kaznu, bili na klupi za rezervne igrače i sada ste spremni da se vratite u igru. Gde? Pa, naravno u Nemanjinu 11, u Vladu Srbije, kao čovek od velikog poverenja. Kakav helikopter i seksističke izjave, palo je to sve u vodu. Malo pločica u Srbiji koliko ih vi možete da zalepite, figurativno ““ naravno.
STRELAC
Prvi put u novijoj istoriji Srbije nećete ići na Olipijske igre, već ćete ih pratiti putem malih ekrana. Da je šteta jeste, ali tako su odlučili. Dosta ste i medalja osvojili do sada, a ove su mogle da vam budu osme Igre. Nema veze, ide život dalje. Šta budete imali da kažete, reći ćete posle Rija.
JARAC
Konačno se i vi bavite malo svojim poslom, ili vam je Vulin dozvolio da mu uletite u sektor ““ Hrvati. Šta god da pokušate, kolegu ministra za rad ne možete da prevaziđete. Ipak je to njegova teritorija, onako figurativno rečeno, ne bukvalno. Vi volite note, bilo muzičke, one sa Miljacke, bilo one diplomatske koje delite kapom i šakom. A, svako bi slično postupio kada bi konačno dobio potvrdu da će ostati u Vladi. Kako je lepo sada biti vi.
VODOLIJA
Mi smo se naslušali svakakvih gluposti u poslednje vreme, a ovaj znak ne da prednjači nego je napako dobar u tome. Ako je neko mislio da je predsednik Srbije vrhunac, zeznuo se. Mrtva je trka sa vama. Iako ste daleko, u Rusiji, mala je to razdaljina da bi glupost brzo stigla do nas. Zar vam je malo što nam je premijer obećao stanove po nekoj sića ceni, nego ćete sada vi sa vađom čuvenom porodicom muzičara da nam napravite stanove od 500 evra po kvadratu. A, onda je mrmot zapakovao čokoladu.
RIBE
Vi kada se nešto zainatite, niko vam ništa ne može. Apsolutno je u redu da pročitate svih 400 i kusur stranica svog ekspozea. To pravo vam niko ne može oduzeti, kao što niko ne može ni da prisili opoziciju da tom čitanju prisustvuje. Stručnjaci kažu da će biti potrebno 15 sati da se taj ekspoze pročita, što je prilika de se postigne novi rekord kada je reč o neodlasku u toalet.
OVAN
Nada umire poslednja, ali nemate više stvarno čemu da se nadate. Nisu vas nijednom rečju spomenuli na sednici Centralne otadžbinske uprave, odnosno Predsedništva SNS. Bilo je lepo dok je trajalo, ali, iskreno, bilo je nerealno da i vi budete deo Vlade. Pitanje je da li će vas sada opozicione kolege prihvatiti kao opozicionara. Zvezde kažu ““ teško, ali Srbija je ovo i to čime se bavite je najstariji zanat na svetu. Elem, sve je moguće.
BIK
Davno smo znali da sa vama nema šale. Opasna mala plava. Znamo i da i vi imate predsedničke ambicije, ali nismo znali da hoćete da rušite vikendicu aktuelnog predsednika. Naš savet je ““ nemojte. Možda i vi budete jednog dana predsednica i zamislite da se pojavi tako neki ministarčić i da odluči da vas oboji u crno, ili da vas ošiša. ili stavi na štikle, koliko god to teško bilo. Držite se one narodne ““ Ruka ruku mije.
BLIZANCI
Dobro vi nama došli u Rio na Olimpijadu. Kao što smo znali da je ovogodišnji Roland Garos taj, tako znamo da će i zlatna medalja zasijati na vašim grudima. Zna se da se rad isplati, a vi koliko radite, možda samo JEDAN ČOVEK, može da vam bude konkurencija, ali ste vi ipak svetlosnim godinama ispred njega po svemu. Igrajte svoju igru, poen po poen, i nemojte da nas štrecate kada servirate za set ili meč. Nama je nekako lakše.
RAK
Svi kapiraju da ste ozbiljan igrač i malo ko može da vam poveruje da ne razmišljate i o planu “B“. Naravno da ne smete da dozvolite sebi da ostanete na jednoj priči. Šta ako se izjalove napori da postanete predsednik sveta? Morate da vodite računa i o alternativi, a to je ““ predsednik Srbije. Aktuelni predsednik Srbije verovatno više od vas navija da postanete prvi čovek sveta, jer bi on još jedan mandat radi državni posao, a ne da peče rakiju u Batočini.
PS. U ovom tekstu nismo spominjali Sinišu Malog, Aleksandra Sašu Đorđevića, Aleksandra Vulina, Bratislava Gašića, Jasnu Šekarić, Ivicu Dačića, Bogoljuba Karića, Aleksandra Vučića, Čedomira Jovanovića, Zoranu Mihajlović, Novaka Đokovića i Vuka Jeremića.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa