11. avgust 2016.11. avg 2016.

VEČITI RIVALITET

Ni “Dobrava“ ni “Trešnjevka“nisu u najužem krugu favorita za titulu, niti bi trebalo da imaju briga oko opstanka, ali ako popričate sa upravom kluba iz Vukošića, odnosno Trbušca, biće Vam jasno da su njihovi dueli “priča za sebe“, a dobar početak lige za oba tima, samo dodatno daje na draži
Pobednik će osvojiti tri boda, ali i priliku da, bar do proleća, u razgovoru sa komšijama, započinju ovu temu. Efikasan i, pre svega, uspešan nastup u Koceljevi, odlična je uvertira za “Dobravu“ pred duel posebne važnosti.
- Napravili smo dobar tim, već za vikend bićemo kompletni, imali smo lepu uvertiru u Koceljevi i jedva čekamo derbi. Ovo je posebna utakmica, ali što se ambicija tiče, ista je kao svaka druga. Idemo na 3 boda, ciljamo gornji deo tabele ove sezone ““ ističe član uprave Dobrave Milojko Kuzmanović.
“Trešnjevka“ je na svom terenu podelila bodove sa ekipom koja važi za jednog od glavnih pretendenata za titulu, te svakako nisu nezadovoljni startom. Uspeh u Vukošiću, značio bi odličan start sezone.
- Protivnik je kvalitetan, igra na domaćem terenu i ima ulogu blagog favorita. Ipak, kada se igra derbi, nema niko pravo na kalkulacije. Želimo da se nadigravamo i neka pobedi bolji. Svi igrači su spremni i idemo hrabro u Vukošić ““ naglašava Zoran Urošević, član UO FK “Trešnjevka“.
Meč startuje u nedelju od 17 sati.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa