11. avgust 2016.11. avg 2016.
USKORO U ŠAPCU

OTVARANjE JOGA PARKA

U subotu, 20. avgusta, na Starom gradu, Joga centar Šabac otvara Joga Park, uz podršku Grada, Sportskog saveza Šapca i Joga saveza Srbije. Nezvanično, od početka avgusta, Šapčani su u prilici da, ponedeljkom, sredom i petkom, prisustvuju besplatnim časovima joge na otvorenom.
Joga je prepoznata kao vid rekreacije koji omogućava da se pored fizičke dobrobiti, ljudi oslobode stresa, koji je postao konstanta naših života. Joga Centar Šabac registrovan je 2008. godine, kao prvi i zvanični centar joge izvan Beograda. Član je Joga Saveza Srbije, jedinog priznatog saveza od strane Ministarstva sporta i omladine i Ministarstva zdravlja. Časove Hatha joge vodi licencirani sertifikovani instruktor Tamara Tomić.
- Prethodno iskustvo u okviru akcije “Leto na Savi“, ukazalo nam je ogromnu zainteresovanost naših sugrađana za jogu. S toga smo došli na ideju da, u cilju poboljšanja kvaliteta života, obeležimo zelenu površinu u našem gradu koja će biti prepoznatljiva kao prostor gde će se održavati besplatni časovi joge tokom letnjih meseci. Na ovaj način bi se doprinelo promovisanju rekreativnih aktivnosti, posebno za odrasle sugrađane, kaže Tomićeva.
Joga Park će koristiti joga centri, koji su članovi Joga Saveza Srbije iz Šapca. O godišnjem, mesečnom i nedeljnom rasporedu besplatnih sadržaja za sugrađane i turiste, zadužena je Tamara, kao predstavnica Joca centra Šabac.
- Očekujemo prisustvo mnogobrojnih sugrađana i uglednih ličnosti iz sportskog i javnog života, osnivača Joga Saveza Srbije i predstavnike Sportskog saveza Šapca. Pozivamo građane da se, uz stručne sertifikovane i licencirane instruktore joge, pridruže aktivnom odmoru u prirodi, dodaje Tomićeva.
Otvaranje Joga Parka zakazano je za 12 časova.
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa