25. avgust 2016.25. avg 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

DEVICA
Dobro je da ste se i vi uključili u priču sa Hrvatskom. Što nas je više, biće sve napetije. Za razliku od drugih, vi preduzimate konkretne mere. A, ima li bolje mesta za odbranu majke Srbije od Paralije. Grci jedva čekaju da nam pomognu i zahvalni su na tome, a Srba na sve strane tamo kod njih. Dobro je što ste prihvatili njihovo izvinjenje što su na EP u fudbalu navijali za Hrvate protiv Turske, jer za ove druge nisu nikako mogli. Naša braća Grci.
VAGA
Može Hag da radi šta god želi, vas boli uvo za to. Imali su 12 godina vaše pažnje, da ne kažemo života, i ništa nisu uspeli. Sada će, kao fol, nešto da urade i to sa žalbom. Nema od toga ništa, a ni vi se ne uzbuđujete. Mi svi čekamo da stupite na tlo Hrvatske i da vidimo šta će biti od tog obećanog puta. Kolinda vas željno iščekuje, nemojte da splasne žar koji tinja u njenim očima.
ŠKORPIJA
Kao neko ko je sedeo u NjEGOVOJ Vladi, trebalo bi da znate kako to fukcioniše i da ćete svojim ponašanjem samo da ga dodatno iznervirate. I ne samo to, staviće vas na ignor, pa samo probajte da GA cimnete. Neko je lepo rekao da je lepota u očima onog ko gleda, a u vašem slučaju radi se o istini. Vi ste čuli samo navijače Crvene Zvezde. Niste čuli vaše navijača šta su vikali. Ne može se jedan ekstremizam pravdati drugim. Uostalom uskoro će ON da poseti Novi Pazar, pa mu se suprotstavite. Nemojte da budete miš.
STRELAC
Vi ste na velikim mukama i biće veoma teško da se izvučete iz problema posle fudbalske utakmice u Novom Pazaru. Pazarci očekuju da, kao bivši predsednik Fudbalskog kluba „Novi Pazar“ stanete na njihovu stranu, a ON, kao vaš nadređeni, očekuje da navijate za Crvenu Zvezdu, iako ste osvedočeni Partizanovac. Sada je potrebno da budete pravi „balansero“ i da se po svaku cenu izvučete iz ove priče.
JARAC
Vidite kako je super kada se ne pravite pametni, ne mudrujete, ne rehabilitujete, ne podižete spomenike. Čim ste krenuli da GA branite i da se borite za istinu viđenu Njegovim očima, odmah vam se pogled izbistrio i pozvani ste na konsultacije u Predsedništvo. A, i ON se malo primirio. Kada su svi zaboravili na Srebrenicu i ono što MU se tamo desilo, vi ste obnovili sećanje na taj nemili događaj. Samo nastavite tako i milost će uvek biti sa vama.
VODOLIJA
Konačno ste preuzeli inicijativu. Vi ste pozvali NjEGA, kao što je i red, na konsultacije. Mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi. Ko je predsednik, a ko premijer. Trenutak, bljesak, u kojem se osećate uzvišeno. To je, međutim, samo tren. Važno je, međutim, pokazati s vremena na vreme, ko je ludi Milivoj. I neka vas ne nervira što vas tamo neki iz Hrvatske nazivaju grobarom. Vi radite svoj posao o čemu govori i činjenica da ste otvorili spomenik kazahstanskom pesniku i filozofu Žambilu Žabajevu, iako u Srbiji nikada nije objavljen ili preveden nijedan jedini njegov stih. Dobar šliht.
RIBE
Za VAMA je, kako rekoste, najteža nedelja. Pritisli Hrvati sa svih strana, pa čak i oni umereni, a Evropa ćuti na vaše pismo. To vas sigurno više boli ““ ćutanje Brisela, nego što su vas povredile uvrede od nekadašnjeg kolege po fotelji iz Zagreba. Nije velika razlika od ološa do šake jada. Uvreda je uvreda, a VI ste sigurno imuni na uvrede pošto i sami umete da sočno počastite ponekog. Nestabilni period je i dalje pred VAMA, ali vi u toj vodi dobro plivate ““ riba ste.
OVAN
Budite sigurni da su vas ON i Toma čuli na jedno uvo. Primili su k znanju vaš savet povodom najavljenog referenduma u RS, i sve lepo ispratili na drugo uvo. Mislite li da njih zanima šta vi imate da kažete. Da ste im bitni, sedeli bi sada u Vladi i dali doprinos u prevladavanju krize. Na sreću velikog broja birača SNS, koji bi to teško podneli, vas tamo nema, a samim tim i vaši saveti su beskorisni.
BIK
Vi uvek znate šta hoćete i tako se ponašate. Niko ne može da vas spreči i poremeti. Odkud im ideja da ćete da se bavite njihovim zahtevima, molbama, savetima, da se odluži referendum o Danu RS. Sada su našli kada ste dobili unuku. Ti čudni stranci nemaju obzira ni prema takvim trenucima u životu. Pustite čoveka da se veseli, da slavi, da peva. Postao je deda. Za politiku, referendum i ostale trice i kučine ima vremena na pretek. žAjmo svi u kolo uz „Miljacku“.
BLIZANCI
Možda ste na pravi način dijagnostifikovali situaciju u našem društvu kada ste vratili nagradu Grada Beograda, zajedno sa novčanim iznosom. Ako ništa drugo, neki su se barem malo zapitali, gde nam je kultura, nauka, obrazovanje, u odnosu na sport. I sa pravom ste postavili pitanje da li svako priznanje treba da se i novčano nagradi. Eno, Toma samo čeka da nagradi sa ordenima svakoga ko to zasluži. Neka se dele ordenja, a ne pare poreskih obveznika.
RAK
Sve dok postoji nada vredi se boriti. Vi ste pravi borac i neodustajete lako. Treće mesto u trci za predsednika Sveta je super, daleko od idealnog, ali gde su Hrvati i Crnogorci ““ ispali iz trke. Da će biti teško, hoće, to ne treba zvezde da vam kažu. Ali ne odustajte. U Ruse se ne uzdajte mnogo, vidite da nešto šuruju sa Slovacima. Vi imate alternativu, a to su predsednički izbori u Srbiji do godine.
LAV
Ozbiljno ste shvatili izbornu trku u svojoj stranci i više ste nego aktivni u njoj. Mnogi očekuju da je vaša pobeda izvesna, ali nemojte da se opuštate, samo hrabro i smelo. Koliko je to dobro za stranku i za Srbiju, pokazaće vreme, ali važno je da se borite. To je nedostajalo vođstvu u ranijem mandatu. Ušli smo u mesec kada će biti organizovani izbori u vašoj stranci i kada će valjda krenuti nešto da se i kod vas dešava.
PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Dragana Markovića Palmu, Vojislava Šešelja, Sulejmana Ugljanina, Rasima Ljajića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Čedomira Jovanovića, Milorada Dodika, akademika Dejana Despića, Vuka Jeremića i Dragana Šutanovca.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa