25. avgust 2016.25. avg 2016.
SAOPŠTENjE OPPORTUNITY BANKE

PRODAJA DRONOVA KAO DOBRA POSLOVNA IDEJA

Važnost pravovremene i dostupne finansijske podrške za uspeh u malom biznisu
Čak i kada imate odličnu biznis ideju, kao što su imali Miroslav Miti i Jadran Dopuđ, partneri u firmi Aerial Video Solutions d.o.o. iz Niša koja se bavi prodajom opreme za snimanje iz vazduha tj. dronova, bez adekvatne i pravovremene finansijske podrške uspeh često nije moguć. Ova mala i mlada firma koja posluje tek nešto više od godinu dana, je u presudnom momentu došla do potrebnih sredstava na jedan sasvim neobičan način ““ uz pomoć jedinstvene njeb aplikacije Opportunity banke pod nazivom “Mali biznis kredit na KLIK, nakon što su već bili izgubili nadu da mogu da dobiju kredit.
Aplikacija je namenjena upravo malim biznisima koji žele da dobiju informaciju o tome da li mogu da dobiju kredit u ovoj banci. “Bila su nam potrebna nevelika, ali značajna sredstva, negde oko 2.000 evra i to u kratkom roku. Njeb aplikacija je izuzetno laka za korišćenje, i nakon popunjavanja online formulara koje traje nekoliko minuta, dobili smo potvrdan odgovor da možemo da dobijemo kredit u traženom iznosu, i sve to bez odlaska u banku. Imali smo nekoliko kratkih sastanaka sa zaposlenima Opportunity banke i nakon zvaničnog odobrenja kredita, novac nam je bio uplaćen na račun u roku od nekoliko dana“.
Ukoliko poznajete nekog kome ova aplikacija može biti od pomoći, prosledite mu informaciju ili pristupite aplikacij www.obs.rs

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa