17. jul 2019.17. jul 2019.
Prijem šampiona

Prijem šampiona

Za mlade šabačke vaterpoliste, šampione Srbije u kategoriji igrača rođenih 2008. Godine i kasnije, danas je upriličen prijem u Gradskoj kući povodom rezultat koji su postigli. Prijem su organizovali zamenik gradonačelnika Dušan Kostadinović i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić.

Čestitajući na uspehu stručnom štabu i igračima Pajić je istakao da je grad Šabac, inače poznat kao grad sporta, uspeo da se pozicionira visoko i na vaterpolo mapi Srbije i regione, te da je uspeh mladih dokaz da je naš grad već postao jedan od centara srpskog trofejnog sporta.

- Čestitam vam na svemu što ste postigli. Upotpunili ste rezultat prvog tima i učinili sve nas ponosnim. Želim vam da uživate u sportu, u druženju, da se radujete treninzima i uspesima. Ukoliko tako bude uspeh ne može izostati. Želim vam da postanete dobri, uspešni i srećni ljudi, a onda i sportisti i da uvek ponašanjem i pristupom budete na ponos porodice, kluba i grada – istakao je Pajić obraćajući se šampionima Srbije.



Titula je rezultat predanog i planskog rada u školi vaterpola Šapca i dobrih uslova u kojima se deca spremaju za takmičenja, smatra trener Nemanja Ličanin.

-Imamo uslove i za dva treninga dnevno, redovno sparingujemo sa drugim ekipama i sve to je omogućilo da osvojimo prvo mesto. Trudimo se da pobeđujemo, naravno, ali nikako rezultat ne postavljamo iznad igre i posebno smo ponosni što smo igrali i najbolje i najlepše. Verujem da će ova i neke druge generacije Šapca tek osvajati najbolja mesta na državnom nivou – rekao je Nemanja Ličanin.

-Očekujemo niz dobrih rezultat mlađih kategorija, jer od 2007. godišta su to dečaci koji su prve treninge obavili na našem bazenu, u uzrastu kad aje pravo vreme za vaterpolo početke. Radimo planski i naša ideja je da se pozicioniramo u vrhu svih kategorija - rekao je predsednik Skupštine kluba Nenad Živanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa