20. jul 2019.20. jul 2019.
Naslovne strane za subotu, 20. jul 2019. godine

Naslovne strane za subotu, 20. jul 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 20. jul, pišu o ostavci kosovskog premijera Ramuša Haradinaja kojeg je Specijalno tužilaštvo pozvalo kao osumnjičenog za ratne zločine, o rodu pšenice, o tome kako su sredstva iz državnog budžeta razdeljena medijima.

ALO - "Haradinaj ide u Hag, sad se neće izvući!", o pozivu Ramušu Haradinaju da kao osumnjičeni ode u Hag. "Đoković se na US Openu bori za nagradu od 3.5 miliona evra!", o predstojećem teniskom takmičenju u SAD.

BLIC - "Haradinaj ide u Hag da odgovara za ratne zločine", tekst o ostavci Ramuša Haradinaja. Pod naslovom "Policajci razoružali kriminalca da bi ga rival izbo", piše da su uhapšena dva policajca osumnjičena da su pomogala u pokušaju ubistva.

VEČERENjE NOVOSTI - "Ucenama teraju Srbe iz vojske", list piše da crnogorske vlasti sprovode tihu čistku oficira, podoficira i vojnika srpske nacionalnosti iz Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore. Pod naslovom "Muž je pretukao, pa pokušao da se ubije", list piše o novom slučaju brutalnog porodičnog nasilja. "Ramušu ponovo poziv iz Haga", poziv Ramušu Haradinaju na saslušanje zbog zločina na Kosovu.

DANAS - Pod naslovom "Bojkot prorežimskih kompanija, tužba Šešelju, neposlušnost...", list donosi tekst o samoodbrani građana koje vlast ignoriše. List piše da je za pola godine tabloidima razdeljeno 233.000 evra budžetskih sredstava "Otvoreno finansiranje propagande naprednjaka".

INFORMER - "Ameri šutnuli Ramuša", kosovski premijer Ramuš Haradinaj podneo ostavku, ide u Hag na saslušanje zbog ratnog zločina. "Sestru iz Zvečanske terete za mučenje", medicinska sestra iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj snimljena kako maltretira tri deteta u toj ustanovi.

KURIR - "Makron šalje Haradinaja u Hag!", Ramuš Haradinaj podneo ostavku na mesto premijera kosovske vlade zbog poziva na saslušanje. Pod naslovom "Pohlepni Miloje", list piše o zloupotrebama u komisiji za zaštitu konkurencije.

POLITIKA - "Ramuš Haradinaj podneo ostavku", o ostavci kosovskog premijera. List piše "Pšenica rodila za petinu manje", ali da stručnjaci predviđaju da će biti sasvim dovoljno za domaće potrebe, a da će preostati za izvoz pet miliona tona.

SRPSKI TELEGRAF - "Tramp: Kosovo rešavam po hitnom postupku", piše list. "Vulin: Tukao sam se sa Žandarmerijom", ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je do "okršaja" došlo prilikom hapšenja Veselina Šljivančanina.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa