15. avgust 2019.15. avg 2019.
Treningom do sna
KSENIJA OPANKOVIĆ, REPREZENTATIVKA SRBIJE

Treningom do sna

Ponikla je i stasava u Šapcu, na domaćoj sceni nastupa u dresu beogradskog PARTIZANA, oprema sa kojom je zamenila onu sa grbom Atletskog kluba CER, a sada već redovno, veći deo leta je zauzeta nastupima na međunarodnim borilištima, tamo gde uz ime takmaca ne stoji klupsko, već nacionalno obeležje.

KSENIJA OPANKOVIĆ, bacačica koplja iz Šapca, reprezentativka Srbije, jedna je od onih na koju savez i nacionalni kapiten gledaju kao perspektivu koja će Srbiju pozicionirati visoko na najvažnijim međunarodnim takmičenjima u budućnosti. Sada je mlađa juniorka, bori se i protiv starijih, dok smelo sanja kako učestvuje u defileu na otvaranju nekih narednih Olimpijskih igara.

-Igre su san svakog sportiste. Ne želim da se u ovim godinama opterećujem tim, ali želim i verujem, što je preduslov ostvarivanja bilo kojeg sna. Sada je važno da posvećeno radim, treniram, zaslužim priliku, a onda je „ugrabim“. Trenutnosam fokusirana na Balkanijadu, gde ciljam medalju i Evropsko prvenstvo naredne godine – ističe Ksenija na početku naše priče.

Opširnije u štampanom izdanju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa