Инфо

15. август 2019.15. авг 2019.
Тренингом до сна
КСЕНИЈА ОПАНКОВИЋ, РЕПРЕЗЕНТАТИВКА СРБИЈЕ

Тренингом до сна

Поникла је и стасава у Шапцу, на домаћој сцени наступа у дресу београдског ПАРТИЗАНА, опрема са којом је заменила ону са грбом Атлетског клуба ЦЕР, а сада већ редовно, већи део лета је заузета наступима на међународним борилиштима, тамо где уз име такмаца не стоји клупско, већ национално обележје.

КСЕНИЈА ОПАНКОВИЋ, бацачица копља из Шапца, репрезентативка Србије, једна је од оних на коју савез и национални капитен гледају као перспективу која ће Србију позиционирати високо на најважнијим међународним такмичењима у будућности. Сада је млађа јуниорка, бори се и против старијих, док смело сања како учествује у дефилеу на отварању неких наредних Олимпијских игара.

-Игре су сан сваког спортисте. Не желим да се у овим годинама оптерећујем тим, али желим и верујем, што је предуслов остваривања било којег сна. Сада је важно да посвећено радим, тренирам, заслужим прилику, а онда је „уграбим“. Тренутносам фокусирана на Балканијаду, где циљам медаљу и Европско првенство наредне године – истиче Ксенија на почетку наше приче.

Опширније у штампаном издању.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa