5. septembar 2019.5. sep 2019.
Šabac od Mozzarta dobija košarkaški teren „Aleksandar Rašić“

Šabac od Mozzarta dobija košarkaški teren „Aleksandar Rašić“

Velika akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ nastavlja se na radost svih Šapčana, jer će teren na Starom gradu, svečano otvoriti nekadašnji srpski košarkaški reprezentativac Aleksandar Rašić, 6. septembra od 18.00 časova, uz prisustvo gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića i mnogobrojnih posetilaca.

Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju u Šapcu, na kojem su stasavale mnoge generacije, dobiće potpuno novi izgled. Svi koji vole naš najtrofejniji sport ubuduće će moći da uživaju u igri pod koševima u uslovima kakve imaju profesionalci - na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.

Lepši izgled terenu daće i obnovljene tribine, što će učiniti da boravak svih generacija na ovom sportskom kompleksu bude sadržajniji i prijatniji. Poznati Šapčanin Aleksandar Rašić je svima koji će trenirati na ovom terenu, i možda se na njemu pripremati za velike pobede, simboličnom porukom koju je ostavio na igralištu poručio: „Početni neuspeh ili poraz su samo prvi korak ka uspehu“.

Pre nego što Rašić svečano preseče vrpcu i otvori obnovljeno košarkaško igralište, posetioci će uživati u revijalnoj utakmici mladih košarkaša OKK „Šabac“, koji će imati privilegiju da prvi probaju specijalnu podlogu.

Svoje košarkaško umeće pokazaće i veterani koji su upravo na ovom terenu napravili svoje prve basketaške korake.
Kompanija Mozzart pripremila je i brojna iznenađenja za posetioce, između ostalog i takmičenje u šutiranju trojki, a najuspešniji učesnici osvojiće sjajne nagrade.

„Dođite da zajedno sa Aleksandrom Rašićem uživamo sporta i druženju, i svima pošaljemo poruku o važnosti negovanja sportskog duha i zdravih životnih navika, koju će nakon toga nastaviti da šire i svi budući šampioni i rekreativci, koji budu provodili vreme na terenu na rekonstruisanom terenu“, poručuju iz kompanije Mozzart.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa