10. mart 2020.10. mar 2020.
Predstavljanje knjige „Priče za odrastanje za velike i male“

Predstavljanje knjige „Priče za odrastanje za velike i male“

U sredu, 11. marta u 19 časova u Dvorani „Vinaver“ u Aneksu biće predstavljena knjiga „Priče za odrastanje za velike i male“. Autori ove zbirke priča želeli su da na ovaj način približe roditelje i decu, vrate davno izgubljeno interesovanje za knjigu i podstaknu čitanje deci pred spavanje.

Na predstavljanju će govoriti: Branislav Kranjčević, Pavle Veljković, autori, Gordana Veljković, urednica i Ana Marija Veljković, direktorka Izdavačke kuće „Pagba books”. Ovaj program ima humanitarni karakter, jer će deo sredstava od prodaje knjige biti namenjen za borbu protiv dijabetesa i organizaciju letnjeg kampa za decu sa dijabetesom iz cele Srbije.

Autori svih priča su roditelji koji na ovaj način žele da vrate stare porodične vrednosti. Deci se predstavlja šta je to novac, ali i daju osnovna znanja kako najbolje raspolagati sa njim. Novac sakupljen od prodaje knjige biće upućen Dijabetološkom savezu Srbije, ali i Savezu za mentalno nedovoljno razvijene osobe. Želja autora, ali i uređivačkog tima je da knjiga dođe do što većeg broja ljudi kako bi sa njima podelili znanja koja su veoma važna i čine deo svakodnevnog života, ali i kako bi mogli da pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa