Info

26. maj 2020.26. maj 2020.
Gradonačelnik Šapca posetio fabriku bombona "GOLD-PACK2003"

Gradonačelnik Šapca posetio fabriku bombona "GOLD-PACK2003"

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović danas je posetio fabriku bombona "GOLD-PACK2003". Reč je o porodičnoj firmi koja je proizvodnju započela 2003. a ove godine proslavila svoj sedamnaesti rođendan.

Gold Pack započeo je proizvodnju 2003 godine kao mala porodična kompanija, ali smo vremenom proširili asortiman proizvoda i specijalizovali se u proizvodnji bombona. Pre tri godine preselili smo firmu u Industrijsku zonu grada Šapca gde proizvodimo različite vrste tvrdih bombona i karamela. Imamo stalan i odgovoran tim ljudi koji godinama radi godinama kod nas, kaže Maja Mirković.

- Ovo je firma koja je proizvodnju davno započela, u porodičnoj garaži da bi stigla do fabrike za proizvodnju bombona i karamela u našoj Industrijskoj zoni. Sposobne, porodične, male, ali uspešne kompanije čine snagu ovog grada i s pravom smo na njih ponosni. Kao gradonačelnik, ponosan sam što imamo ovakvu firmu koja prenosi svoje znanje na članove porodice i time ih ojačava za buduće izazove u životu. Ova porodica dokazuje da je Šabac grad u kome žive vredni i sposobni ljudi, koji su spremni da odgovore na sve izazove. Naš cilj je da sve kompanije pronađu svoje mesto kod nas i obezbede sigurne i dobro plaćene poslove za ljude koji u njima rade, da na taj način gradimo našu malu, ali sposobnu i čvrstu zajednicu odgovornih ljudi, istakao je gradonačelnik.

"Slatka fabrika" sa desetak zaposlenih svoje proizvode (oko 60%) izvozi u Švedsku i susedne zemlje.

Zaposleni u "GOLD-PACK2003" radili su i za vreme vanrednog stanja, odgovorno se pridržavajući propisanih mera.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa