15. oktobar 2020.15. okt 2020.
Izborni proces se privodi kraju
Saopštenje Gradskog odbora SNS Šabac

Izborni proces se privodi kraju

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravlja odluku Upravnog suda kojom se izborni proces u Šapcu privodi kraju, jer neće biti ponovljeno glasanje na biračkom mestu Šipurske livade.

Ova odluka je još jedan prilog vraćanju izbornog procesa u zakonske okvire iz kojih je uporno pokušavao da ga izmesti Nebojša Zelenović, pa u tom smislu očekujemo istu odluku suda i kada je reč o zahtevu za ponavljanje izbora na još dva biračka mesta.

Ne mareći za izbornu volju građana, Zelenović i njegovi saradnici izmišljali su prigovore, lagali o nepravilnostima, dok su istovremeno organizovali glasanje u najgorim izbornim uslovima, nezabeleženim u istoriji srpskog višestranačkog sistema.

Srpska napredna stranka je i u takvim, krajnje neravnopravnim uslovima dobila poverenje građana i izvojevala čistu i ubedljivu pobedu.

Očekujemo da se po završetku izbornog procesa, pristupi konstituisanju skupštine i formiranju lokalnih organa vlasti, kako bismo što pre počeli da ispunjavamo izborna obećanja, a Šabac povedemo u bolje sutra.
Gradski odbor SNS Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa