Info

25. januar 2021.25. jan 2021.
Sneg i mokri kolovozi na putevima u Srbiji

Sneg i mokri kolovozi na putevima u Srbiji

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju otežani uslovi za vožnju, uz sneg, mokre i klizave kolovoze i otežanu vidljivost, pa je naročito u gradovima moguć usporeniji saobraćaj, saopštio je Automoto savez Srbije (AMSS).

Na putevima u planinskim predelima treba očekivati sneg na kolovozu, a na pojedinim deonicama uvedene su i zabrane za kamione sa prikolicom i šlepere, dodaje se u saopštenju.

Neprohodni su putni pravci Petrovaradin - Irig - raskrsnica za Vrdnik i silazna traka na Fruškoj gori (druga traka), a zabrana za kamione i šlepere uvedena je na putu Šabac - Banja Badanja - Gračanica, Krst - Korenita - Krupanj, Krupanj - Šljivova, Šljivova - Pecka.

Zabrana je na snazi i na putevima Jošanička Banja - Kopaonik, Šarena bukva - Stolice, Loznica - Šarena bukva - Mačkov kamen, Kraljevo - Kovanluk - Brezna - Goč, Kopaonik - Rudnica.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza čeka se na Kelebiji i na Batrovcima oko 180 minuta, na Horgošu i Šidu dva sata, a na ostalim prelazima sve kategorije vozila prolaze proceduru bez zadržavanja.

Najnoviji broj

4. mart 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa