12. april 2021.12. apr 2021.
GG Opstanak: Poskupljenja-deo "bolje" budućnosti
SAOPŠTENjE

GG Opstanak: Poskupljenja-deo "bolje" budućnosti

Prošle godine u kampanji za izbore, koji su se dogodili, i toga smo svi svedoci, i ako predsednik iznosi neistine, govoreći da nisu bili. Slagali su vas i obećali bolju budućnost za našu decu. Upozoravali smo vas i tada da nisu iskreni, a da smo bili u pravu najbolje govori eksplozija cena.
Usled neodgovornosti i nestručnosti Vlade, dok su sve ozbiljne i odgovorne države obustavile izvoz jestivog ulja, naša je dozvolila nekontrolisan izvoz. To nas je dovelo u situaciju da cena od prošle godine, dođe do sadašnjih 190 dinara po litru. U proteklih pola godine došlo je do rasta cena goriva za 15%, gasa za 10%, struje za 8%, povećan je porez na imovinu, tv pretplata, cigarete, bankarske usluge, pcr testovi, putarine, udžbenici.

To je deo budućnosti koju nude, drugi je dalje zaduživanje, poklanjanje i rasprodaja naših resursa, te uništavanje Jadra, Mačve, Cera i zagađenje vode, vazduha i zemljišta.
Sada obećavaju pomoć od 60€, možete izračunati koliko su vam kroz poskupljenja uzeli do sada, a samo možemo pretpostaviti koliko će, i ko zna šta sve zabeležiti rast cena do novembra, za kada su najavili drugu ratu ove nazovi pomoći.

Za ovo vreme plate nisu beležile rast, nekima su zbog mera pandemije čak i umanjene, dok su neki nažalost ostali bez posla.

Poslednji je trenutak da se prestane sa neozbiljnim i neodgovornim ponašanjem, koje nas vodi ka sve težem položaju stanovništva. Takođe ovo je odličan trenutak za sve vas poštovani sugrađani, da na konkretnom primeru vidite nestručnost, neznanje i sposobnost da vaše poverenje traže na bazi potpuno neistinitih obećanja i da im nije bitna budućnost naše dece, već samo vlast.

GG Opstanak

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa